Αναζήτηση
Θα γίνει της πολυκατοικίας - iShow.gr
Θα γίνει της πολυκατοικίας
Σειρά
Κωμωδία
Οικογενειακή
Είδος
Κωμική σειρά ελληνικής παραγωγής 2019
Συντελεστές
Παραγωγή
Μερικοί από τους κατοίκους της πολυκατοικίας έχουν ήδη εγκατασταθεί, ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται. Η άφιξη της Χριστίνας αποδεικνύεται επεισοδιακή, καθώς ο αρραβωνιαστικός της τη χωρίζει λίγο πριν τον γάμο.
Η γειτνίαση Ευριπίδη-Θάλειας και Ανανία-Βιβής, που ξεκίνησε στραβά, θα στραβώσει κι άλλο, όταν οι Παπαδάκηδες, μεταφέροντας ένα στρώμα, πλακώνουν κατά λάθος τη σκυλίτσα της Βιβής. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να της το κρύψουν, αλλά η Βιβή θα το μάθει.
Οι γείτονες είναι έξαλλοι με τον Στέφανο, επειδή εξαιτίας του η Ραλλία θύμωσε και αρνείται να κάνει τις επισκευές στα διαμερίσματα. Τον εκβιάζουν: ή θα τα ξαναβρεί μαζί της ή θα κυκλοφορήσουν άσεμνες φωτογραφίες του στο διαδίκτυο!
Η Ντόρα, το διαδικτυακό αίσθημα του Παύλου, καταφθάνει από τον Καναδά. Οι δυο τους είχαν αποφασίσει για λόγους ρομαντισμού να μην ανταλλάξουν φωτογραφίες και να ερωτευτούν... από ''μέσα προς τα έξω''!
Στην πολυκατοικία έρχεται για το Σαββατοκύριακο ο ανιψιός του Αλέκου, ο Κίμωνας. Είναι στην ηλικία του Φώτη, αλλά καταπιεσμένος από την οικογένειά του. Η παρέα με τον Φώτη θα τον ''απελευθερώσει''.
Η μητέρα της Θάλειας επιστρέφει από το χωριό με κάποιες ''απρόοπτες'' αποσκευές: μια αγελάδα, έναν κόκορα και μερικές κότες! Τα ζώα εγκαθίστανται στον κήπο των Παπαδάκηδων και οι γείτονες φυσικά διαμαρτύρονται.
Ο Στέφανος τα έχει κάνει σαλάτα με τα φορολογικά του και πανικοβάλλεται όταν του έρχεται ειδοποίηση πως θα του γίνει έλεγχος. Ο Παύλος ζητάει τη βοήθεια του Αλέκου, που έχει έναν κολλητό φίλο που δουλεύει στην εφορία.
Η Χριστίνα συναντάει τυχαία στον δρόμο τον πρώην αρραβωνιαστικό της, τον Νεκτάριο, με τη γυναίκα του τη Σόνια. Στην προσπάθειά της να τους δείξει πόσο έχει ξεπεράσει τον Νεκτάριο, τους προσκαλεί στο σπίτι της για φαγητό, για να γνωρίσουν και το καινούριο της αίσθημα.
Στην πολυκατοικία επικρατεί μια αίσθηση απογοήτευσης, οι κάτοικοι νιώθουν τα προβλήματα να τους βαραίνουν. Ο Ευριπίδης πέφτει πρώτος σε μια μίνι κατάθλιψη, ώσπου η Σούλα έρχεται με τη λύση: το νούμερο ένα αντικαταθλιπτικό της Αμερικής!
Ο Αλέκος βλέπει αριθμούς στον ύπνο του. Σίγουρος πως το όνειρο είναι προφητικό, αγοράζει λαχείο με τα ίδια νούμερα. Και πράγματι, το λαχείο κερδίζει... Μόνο που στο μεταξύ έχει καταλήξει στα χέρια των γιαγιάδων, που αγοράζουν το πολυπόθητο διαμέρισμα του ισογείου.
Ο Παύλος πιστεύει ότι ο Στέφανος είναι εθισμένος στο σεξ και καταφέρνει να τον πείσει γι'' αυτό. Ο Στέφανος αποφασίζει πως θα λύσει το πρόβλημα κάνοντας μονογαμική σχέση με τη Ραλλία. Ο Παύλος, αντίθετα, θεωρεί πως η μόνη λύση είναι να μην μπορεί ο αδελφός του να κάνει σεξ!
Η πανσιόν ηλικιωμένων που φιλοξενεί τον ιδιότροπο Χαρίλαο, πατέρα του Ευριπίδη, τον διώχνει, γιατί είναι επιθετικός με τους νοσηλευτές. Ο Χαρίλαος εγκαθίσταται με το έτσι θέλω στο σπίτι του γιου του, προς μεγάλη απελπισία της Θάλειας.
Η Ραλλία αποφασίζει να συγκατοικήσει με τον Στέφανο, τη στιγμή που η Μυρσίνη ανακαλύπτει πως είναι έγκυος! Ποιανού είναι τώρα το παιδί; Του Αλέκου ή του Στέφανου; Ένα τεστ DNA θα δώσει την απάντηση... Η Χριστίνα έχει αναλάβει να οργανώσει το reunion των συμμαθητριών της από το Λύκειο.
Ο Παύλος απολύεται την ώρα που η καριέρα του Στέφανου είναι στα καλύτερά της. Ο Παύλος θεωρεί πως υπεύθυνος είναι ο αδελφός του, που ξαναχώρισε τη Ραλλία, και του ζητάει να τον προσλάβει ως μάνατζερ. Μόνο που ο Παύλος δεν έχει και μεγάλο ταλέντο για τη συγκεκριμένη δουλειά.
Προκειμένου να γλιτώσει από τον ρόλο του διαχειριστή, ο Νίκος υποκρίνεται πως έχει πάθει νευρικό κλονισμό και δηλώνει παραίτηση. Τη θέση του αναλαμβάνει απρόθυμα ο Αλέκος. Σύντομα όμως, τόσο ο Αλέκος όσο και η Μυρσίνη, αρχίζουν να γλυκαίνονται από τη νέα τους εξουσία!
Η Λουΐζα με τον Στέφανο έχουν κανονίσει καλλιτεχνική φωτογράφιση, κάτι που ανησυχεί ιδιαιτέρως τον Νίκο που ζηλεύει. Αποφασίζει να τους πιάσει στα πράσα, αλλά αυτήν που βρίσκει στο κρεβάτι του Στέφανου είναι η μητέρα του!
Η Θάλεια και ο Ευριπίδης αποφασίζουν να ανακαινίσουν το κομμωτήριο προκειμένου να λειτουργεί και σαν μπαρ! Απέναντί τους θα βρουν τους περισσότερους γείτονες που προσπαθούν να τους εμποδίσουν. Ο Στέφανος αγοράζει έναν παιδικό αυτοκινητόδρομο και τον εγκαθιστά σε κοινόχρηστο χώρο.
Η Λουΐζα, κουρασμένη από την αντιπάθεια που της δείχνει η Γεωργία, πείθει τον Νίκο να της παίξουν θέατρο ότι χωρίζουν για να φανούν οι πραγματικές της προθέσεις. Το πράγμα ξεφεύγει όμως, αφού το νέο εξαπλώνεται σε όλη την πολυκατοικία η οποία ανακατεύεται με ποικίλους τρόπους.
Ο Νίκος και η Λουΐζα δέχονται την απρόσμενη επίσκεψη του Λεωνίδα, ενός φίλου του Νίκου από τον στρατό με έφεση στην πολυλογία! Προκειμένου να τον ξεφορτωθούν αποφασίζουν να τον προξενέψουν στη Χριστίνα.
Το μπαρ δεν μαζεύει κόσμο, ώσπου ο Μηνάς και ο Βαγγέλης έχουν την ιδέα να προβάλλουν ποδόσφαιρο. Για να το πετύχουν, κλέβουν το σήμα της δορυφορικής τηλεόρασης του Ανανία. Το γεγονός θα μαθευτεί και όλοι, πλην του ανύποπτου Ανανία, απαιτούν μερίδιο από τη δορυφορική.
Η Μυρσίνη παραιτείται από τη δουλειά της για να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων! Τα πρώτα παραμύθια που γράφει είναι για κλάματα, εκείνη όμως δεν θα το βάλει κάτω, καθώς είναι σίγουρη ότι το ''ταλέντο'' της θα την κάνει πλούσια και διάσημη!
Η Μυρσίνη και ο Αλέκος ανακαλύπτουν ότι η κόρη τους, Κατερίνα, έχει πολύ ταλέντο στο τραγούδι και την υποκριτική και αποφασίζουν να την προωθήσουν. Στρέφονται στον Στέφανο προκειμένου να της βρει έναν ρόλο στη σειρά που παίζει. Ο Στέφανος, βοηθάει την Κατερίνα να παίξει στο σίριαλ.
Στην πολυκατοικία καταφθάνει ένα τηλεοπτικό συνεργείο, προκειμένου να κάνει ένα αφιέρωμα στον Στέφανο. Το κόνσεπτ του αφιερώματος είναι η καθημερινότητα των σταρ. Από αυτή την καθημερινότητα δεν μπορούν φυσικά να λείπουν οι γείτονες, που θέλουν να εμφανιστούν στην εκπομπή.
Η Χριστίνα εξακολουθεί να είναι άνεργη και ο Σωτήρης με τον Ζαχαρία προσπαθούν να τη βοηθήσουν. Ο Σωτήρης βρίσκει μια αγγελία που ζητά διαμερίσματα προς ενοικίαση για τις ανάγκες τηλεοπτικού γυρίσματος.
Ο Παύλος οδεύει ραγδαία προς την κατάθλιψη, βλέποντας όλη μέρα ταινίες στον καναπέ. Προκειμένου να τον βοηθήσει να πάρει τα πάνω του, ο Στέφανος σκηνοθετεί ένα ρομάντζο με τη Φωτεινή, μια κοπέλα που παρέχει υπηρεσίες συνοδού επί πληρωμή.
Η Λουΐζα δέχεται αιφνιδιαστική επίσκεψη από τη μητέρα της, την Στέλλα, πρώην μοντέλο και ερωτιάρα πενηντάρα. Η Στέλλα εγκαθίσταται στο σπίτι και αναστατώνει τη ζωή του ζευγαριού, αλλά και όλη την πολυκατοικία με τις προκλητικές της εμφανίσεις.
Ο Σωτήρης ανακαλύπτει ότι ο Μίκυ, το χαμστεράκι του, το έχει σκάσει από το κλουβί. Πανικόβλητος, τα βάζει με τη Χριστίνα, ενώ ψάχνουν μάταια όλο το σπίτι και όλη την πολυκατοικία. Ο Μίκυ δεν είναι πουθενά.
Μετά από μια ακόμη κλήση από την τροχαία, ο Στέφανος χρεώνεται με υποχρεωτική κοινωνική εργασία. Πρέπει να περάσει χρόνο, φροντίζοντας μια ηλικιωμένη πρώην τραγουδίστρια, την Υβόννη. Γλυκύτατη μεν, αλλά το ''χει ψιλοχαμένο δε.
Ο Νίκος πιέζει τη Λουΐζα να κάνουν παιδί κι εκείνη προσφέρεται να κάνει μπέιμπι σίτινγκ στα παιδιά της Μυρσίνης για μία μέρα, ελπίζοντας ότι τα σκανταλιάρικα μικρά θα αλλάξουν τη διάθεση του Νίκου. Εκείνος όμως δείχνει να διασκεδάζει.
Η Χριστίνα και ο Παύλος έχουν περάσει την πρώτη ερωτική τους νύχτα, αλλά αποφασίζουν να κρατήσουν κρυφή τη σχέση τους. Φεύγοντας χαράματα, η Χριστίνα δανείζεται ένα μπουφάν νομίζοντας πως είναι του Παύλου. Είναι όμως του Στέφανου.
Ο Ευριπίδης καλείται για ένορκος στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Ένας νεαρός σερβιτόρος κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας μιας γνωστής τραγουδίστριας σκυλάδικου. Είναι άραγε έγκλημα πάθους ή μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών;
Καινούρια άφιξη στην πολυκατοικία. Η Ιωάννα, ανιψιά της Τέτας, έρχεται να μείνει μαζί της. Καθώς είναι εσωστρεφής και δεν της αρέσουν τα πολλά λόγια, ιντριγκάρει τις κουτσομπόλες Γεωργία, Βιβή και Μυρσίνη, που αρχίζουν να παρακολουθούν τις κινήσεις της.
Η Λουΐζα ξεχνάει ανοιχτή τη βρύση του μπάνιου και το πρωί έχει πλημμυρίσει το σπίτι! Το ζευγάρι αναγκάζεται να μείνει για λίγο στους γονείς του Νίκου, όπου η Γεωργία θα βρει πάλι ευκαιρία να τα βάλει με τη νύφη της.
Η Μυρσίνη βρίσκει ένα περίεργο γράμμα στο γραμματοκιβώτιό της. Κάποιος την απειλεί ότι ξέρει το μυστικό της και θα το αποκαλύψει σύντομα. Η Μυρσίνη τρομάζει, λόγω της κρυφής της περιπέτειας με τον Στέφανο, ώσπου βλέπει πως ίδια γράμματα έχουν λάβει η Γεωργία, η Θάλεια, η Τέτα και η Βιβή.
Ο Νίκος κλείνει τα τριάντα και η Λουΐζα έχει παραγγείλει ένα πρωτότυπο δώρο: Το γενεαλογικό του δέντρο, μέσω ανάλυσης dna! Όταν φτάνει το δώρο, η Λουΐζα πέφτει από τα σύννεφα.
Ο Ηλίας χαζεύει με το τηλεσκόπιο του Στέφανου, ώσπου κάτι του τραβάει την προσοχή σε μια άλλη πολυκατοικία. Συνεχίζει να παρακολουθεί και κολλάει. Φτιάχνει στο μυαλό του ένα σενάριο με ήρωες ένα παντρεμένο ζευγάρι, έναν νεαρό γείτονα που μάλλον είναι εραστής της συζύγου, έναν σκύλο κι ένα χαλί!
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551