Από τις σκληρές βραστές καραβίδες και το γρήγορο ψάρι μέχρι τον τάρανδο και τις τρυφερές πίτες χυλού, ο Αντριου παρουσιάζει πιάτα από το Ελσίνκι που κουβαλούν μεγάλη παράδοση.
Από το στιφάδο αρνιού με λαχανικά μέχρι τα χοιρινά κεφτεδάκια με σάλτσα, ο Αντριου εξερευνά την κουζίνα του Κάρντιφ της Ουαλίας που έχει εξελιχθεί σε σύγχρονη αγαπημένη κουζίνα.
Ο Αντριου Ζίμερν παρουσιάζει τους γαστρονομικούς θησαυρούς της Βενετίας, όπως τις λεπτές φέτες Carpaccio μοσχαριού, τιραμισού βουτηγμένο σε εσπρέσο και σουπιά μαγειρεμένη στο μελάνι της.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα