Η Μόλι Γιε φτιάχνει ένα εορταστικό μπραντς ειδικά για την οικογένεια. Το μενού περιλαμβάνει καγιανά με φέτα και λαχανάκια Βρυξελλών, και ψιλοκομμένο μπέικον με πατάτες στο τηγάνι.
Η Μόλι ετοιμάζει πλουσιοπάροχο μπραντς για τις φίλες της μετά από νυχτερινή έξοδο στο Γκραντ Φορκς. Το μενού προσφέρει μίνι κις με αρακά και μπέικον και λαχανίδα με σκόρδο και λεμόνι.
Η μητέρα της Μόλι φτάνει από το Σικάγο για να φυτέψουν τον κήπο και να απολαύσουν νοστιμιές στα ξύλα, όπως τάκος, σάλτσα από καψαλισμένο γλυκό καλαμπόκι και μαρσμέλοου σμέουρο.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα