Ένας μεσήλικας μπαίνει σε ένα παρηκμασμένο ξενοδοχείο κάπου στην αυστριακή επαρχία. Λίγες μέρες πριν, έχει λάβει ένα τηλεγράφημα που τον ειδοποιεί ότι ο φίλος του Βέρτχαϊμερ εγκατέλειψε την κοντινή εξοχική κατοικία του και αυτοκτόνησε.
Μετά τις παραστάσεις στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, οι «Ιχνευταί» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού παρουσιάζονται στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού στις 16 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2021.
Πρωταγωνιστεί ένας θίασος εξαιρετικών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Φραγκούλης στον ρόλο του Απόλλωνα η Αμαλία Μουτούση στο ρόλο της Κυλλήνης, ενώ σε έναν ρόλο-έκπληξη θα δούμε τον Σταμάτη Κραουνάκη ως Σειληνό.
Πρωταγωνιστεί ένας θίασος εξαιρετικών ηθοποιών, μεταξύ των οποίων ο Χάρης Φραγκούλης στον ρόλο του Απόλλωνα η Αμαλία Μουτούση στο ρόλο της Κυλλήνης, ενώ σε έναν ρόλο-έκπληξη θα δούμε τον Σταμάτη Κραουνάκη ως Σιληνό.
Δύο φωνές, μια γυναικεία και μια ανδρική. Κι ο εχθρός τους, ο κόσμος: το τηλέφωνο που χτυπάει, η διαρροή στη στέγη, το ραδιόφωνο της γριάς στον πάνω όροφο, τα φρούτα που σαπίζουν στο κάτω ράφι, τα χρέη, η σιωπή, η σακούλα των σκουπιδιών που στάζει, η χρόνια γκρίνια, η καινούρια μέρα που μοιάζει σαν να είναι επανάληψη της προηγούμενης.
Το έργο Μετατόπιση προς το Ερυθρό του Γιάννη Μαυριτσάκη παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Helter Skelter Company και ο Θάνος Παπακωνσταντίνου στο Φεστιβάλ Αθηνών 6 & 7 Ιουλίου 2014 στην Πειραιώς 260.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα