Αναζήτηση:

Άστον Κούτσερ

 

(Ashton Kutcher)

Ημ. γεν.:
7/2/1978

Απέδειξε τη μεγάλη της εμπορική δύναμη πρωταγωνιστώντας στην κωμωδία «Με την Πρώτη» (Knocked Up). Συνέχισε την επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα της με τις ρομαντικές κομεντί «27 Φορέματα» δίπλα στον Εντ Μπερνς και «Η Γυμνή Αλήθεια» απέναντι στον Τζέραρντ Μπάτλερ. Προηγούμενες ερμηνείες της συμπεριλαμβάνουν την κωμωδία «The Ringer», την ταινία τρόμου «Valentine», το κριτικά αναγνωρισμένο δράμα εποχής του Στίβεν Σόντερμπεργκ «King of the Hill», το «Under Seige 2: Dark Territory» με τον Στίβεν Σιγκάλ, το «Stand-ins» και το «That Night». Ο πρώτος της πρωταγωνιστικός ρόλος ήταν στο «My Father the Hero», δίπλα στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

Στην τηλεόραση έγινε γνωστή από τη δραματική σειρά του ABC, «Grey’s Anatomy», στο ρόλο της Ιζι – για την ερμηνεία της, μάλιστα, τιμήθηκε το 2007 με Βραβείο ΕΜΜΥ και με Χρυσή Σφαίρα. Πρωταγωνίστησε επίσης στη δραματική τηλεοπτική σειρά «Roswell» και τα «Love Comes Softly», «Evil Never Dies» και «Love’s Enduring Promise».

Το 2007, με συνέταιρο τη μητέρα και μάνατζέρ της Νάνσι Χάιγκλ ίδρυσε την εταιρεία παραγωγής Abishag Productions. Είναι επίσης πρόεδρος του Ιδρύματος Jason Debus Heigl, το οποίο είναι αφιερωμένο στην προστασία των ζώων.

Τελευταία Video
No Strings Attached Movie Clip "Congrats" Official
πριν 9 χρόνια
No Strings Attached Movie Clip "Period Mix" Official
πριν 9 χρόνια