Αναζήτηση:

Λίτσα Πατέρα

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη σε μία από τις αλλεπάλληλες μεταθέσεις του πατέρα της, ο οποίος ήταν στρατιωτικός. Πολύ σύντομα εγκατέλειψε τα παιδικά όνειρα και τις σπουδές, με τις οποίες θα γινόταν καθηγήτρια γαλλικών, και ακολούθησε το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών της χρόνων - μετρούσε τ' αστέρια.

Έκανε πολλά ταξίδια, στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Αυστραλία, τη Φορμόζα, τις Ινδίες. Μελέτησε φιλοσοφία των θρησκειών και συνάντησε δασκάλους που τη μύησαν στα μυστικά του σύμπαντος. Το 1984 πήρε το Certify από τη Mayo School of Astrology και το 1988 πήρε το Diploma. Στην Ελλάδα παρακολούθησε διάφορα σεμινάρια. Αρθρογραφεί από το 1985 σε εφημερίδες και περιοδικά: 7 Ημέρες, Γυναίκα, Βραδυνή, 24 Ώρες, Τηλεθεατής, Επικαιρότητα, Αδέσμευτος.

Έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές και μέχρι σήμερα εργάζεται στον ΑΝΤ-1, όπου παίρνει μέρος σε καθημερινή τηλεοπτική εκπομπή. Ασχολείται επίσης σοβαρά με την αγιογραφία. Με το έργο αυτό «επιχειρεί ένα ταξίδι διαφορετικό από αυτά που προτείνονται συνήθως. Είναι ένα ταξίδι πάνω και μέσα στον κόσμο, με τη βοήθεια της μελέτης των πλανητικών κινήσεων», όπως σημειώνει στον Πρόλογό του ο Βασίλης Βασιλικός. Από τον Οργανισμό Λιβάνη κυκλοφορούν τα βιβλία της: Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων - Τόμος Α'. Στον Ποταμό των Ουράνιων Εξελίξεων - Τόμος Β'.