Αναζήτηση:

Μηδενιστής

Ο Μηδενιστής, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Παναγιώτης Μπουγάς, γεννήθηκε το 1984 και είναι τραγουδιστής της ραπ, που τα πρώτα του βήματα τα έκανε όταν ήταν στο σχολείο ακόμα.

Ακούγεται πως είναι γιος του επίσης τραγουδιστή Τάσου Μπουγά (Πλανητάρχης) αλλά ο ίδιος το έχει διαψεύσει.

Έκανε δυναμική είσοδο στο ελληνικό «hip hop» ως ηγετικό μέλος του συγκροτήματος των «Ζωντανών Νεκρών».Το 1997 κυκλοφόρησε η πρώτη δουλειά των «Ζωντανών Νεκρών» με τίτλο «ΖΝ Εντολές», με το οποίο έγιναν γνωστοί στην ελληνική hip hop σκηνή.

Μετά από μία περίοδο αποχής, ο «Μηδενιστής» επιστρέφει το 2002, αυτή τη φορά ως σόλο καλλιτέχνης παρουσιάζοντας την πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον γενικό τίτλο «Μεγάλος Ήρωας».

Το 2004 ο «Μηδενιστής» επιστρέφει με το νέο του δίσκο με τίτλο «Στίχοι Σαν Φωτιά». Με ένα νέο πιο ήπιο τόνο, με περισσότερη έμφαση στον κοινωνικό και ερωτικό στίχο ο «Μηδενιστής» τώρα περνάει σταδιακά το στίγμα του και στην mainstream σκηνή απόδειξη το γνωστό σε όλους ερωτικό του κομμάτι με τίτλο «Αφιερωμένο».

Το 2006 συμμετέχει και στα Mad Video Music Awards σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον Nino και αποσπάνε πολύ θετικές κριτικές.

Στα τέλη του 2008 ο «Μηδενιστής» κυκλοφόρησε τη νέα του δουλειά με τίτλο «50/50» ενώ το πρώτο κομμάτι που ξεχώρισε και το οποίο και οπτικοποιήθηκε είναι το «Θεέ μου άκου με», ένα τραγούδι που ακούστηκε πολύ και στα ραδιόφωνα.