Αναζήτηση:

Αννίτα Πάνια

Η Αννίτα Πάνια είναι Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια γεννημένη το 1970.
Πριν αρχίσει την τηλεοπτική της καριέρα το 1995 με την εκπομπή συνοικεσίων Το Χρυσό Κουφέτο, ήταν δασκάλα γαλλικών και τραγουδοποιός.
Μετά το Το Χρυσό Κουφέτο ασχολήθηκε με εκπομπές νέων ταλέντων, όπως το Σπάνια Πουλιά και το Je t' Aime.
Σε αυτές τις εκπομπές πρόβαλλε αρκετούς "trash" τραγουδιστές.
Στις 12 Ιουνίου, 2007, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης επέβαλε πρόστιμο 200.000 ευρώ στο Alter για υποβάθμιση ποιότητας προγράμματος στην εκπομπή της Je t' Aime, με το σκεπτικό ότι στην εκπομπή γελοιοποιούνται οι ιδιαιτερότητες των καλεσμένων. Ως απάντηση, πανεπιστημιακοί, όπως ο καθηγητής Νομικής Φίλιππος Σπυρόπουλος και η αναπληρώτρια καθηγήτρια Ψυχολογίας του Παντείου, Αλεξάνδρα Κορωναίου υπεράσπισαν το δικαίωμα των ατόμων αυτών στη δημόσια προβολή.
Προωθώντας τον εαυτό της ως ποιήτρια και τραγουδοποιό, κυκλοφόρησε το 2007 το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου.
Τα τελευταία χρόνια σύντροφός της είναι ο συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Καρβέλας. Την 1η Ιανουαρίου του 2008 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγόρι.
Tο Νοέμβριο του 2008, ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια καταδικάστηκαν σε 14 και 10 μήνες φυλάκισης αντίστοιχα με τις κατηγορίες της απείθειας, της εξύβρισης και της παραβίασης του Κ.Ο.Κ.. Οι ίδιοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες αυτές και άσκησαν έφεση.
Το 2012, μετά το κλείσιμο του Alter, βρίσκει την Αννίτα Πάνια στον Alpha με καινούρια εκπομπή, στα χνάρια των παλαιών της βέβαια, και τίτλο "Αννίτα SOS".