Αναζήτηση
One Direction βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Οι One Direction είναι μια αγγλική-ιρλανδική μπάντα αγοριών που σχηματίστηκε στο Λονδίνο το 2010, αποτελούμενη από τα μέλη :

Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles και Louis Tomlinson. Υπέγραψαν με την δισκογραφική εταιρεία του Simon Cowell, Records Syco αφού τερμάτισαν στην 3η σειρά του 7ου κύκλου του βρετανικού μουσικού τηλεοπτικού διαγωνισμού, το X-Factor. Στη συνέχεια υπέγραψαν συμβόλαιο στη Βόρεια Αμερική με την Columbia Records.

Κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2011, το ντεμπούτο των One Direction με τίτλο "What Makes You Beautiful" έκανε το ντεμπούτο του στο νούμερο ένα στο UK Single Chart, αφού έγινε το πιο pre-ordered single της Sony Music Entertainment και το μοναδικό στην ιστορία.

Τα μεταγενέστερα singles τους "Gotta Be You" και "One Thing" και τα δυο, καρφώθηκαν στην κορυφή του UK Singles Chart Top Ten.

Ήταν υποψήφιοι για τρεις κατηγορίες στα MTV Video Music Awards 2012. Στη κατηγορία: Best New Artist, Best Pop Video και Most Share-Worthy Video. Όπου κατάφεραν να κερδίσουν και στις τρεις κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία. Και έσκισαν στην Live ερμηνεία τους στη σκηνή των VMA’s με το τραγούδι "One Thing".

Στις 27 Νοεμβρίου του 2012, θα προμοτάρουν το καινούργιο τους άλμπουμ "Take Me Home", ενώ στις 20 Σεπτεμβρίου 2012 βγήκε η νέα τους single επιτυχία "Live While We’re Young" και το βίντεο τους στο YouTube από την VEVO. Και ετοιμάζουν ένα World Tour το 2013 με πολύ ενέργεια και τις καινούργιες του επιτυχίες.

Oi ηλικίες των μελών του συγκροτήματος είναι από 18 έως 20. Μέλη: Harry Styles Niall Horan Zayn Malik Liam Payne Louis Tomlinson'
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Οι One Direction τραγουδούν το Love You Goodbye live Οι One Direction τραγουδούν το Love You Goodbye live  πριν 9 χρόνια
Oι One Direction για τον Zayn Oι One Direction για τον Zayn  πριν 9 χρόνια
MTV EMA 2015 - Οι νικητές MTV EMA 2015 - Οι νικητές  πριν 9 χρόνια
Perfect - Το νέο τραγούδι των One Direction Perfect - Το νέο τραγούδι των One Direction  πριν 9 χρόνια
Drag Me Down - Το νέο βιντεο κλιπ των One Direction Drag Me Down - Το νέο βιντεο κλιπ των One Direction  πριν 9 χρόνια
Drag Me Down - To νέο τραγούδι των One Direction Drag Me Down - To νέο τραγούδι των One Direction  πριν 9 χρόνια
Zayn Malik: Αποχώρησε από τους One Direction εξαιτίας της κοπέλας του Zayn Malik: Αποχώρησε από τους One Direction εξαιτίας της κοπέλας του  πριν 9 χρόνια
Billboard Music Awards 2015 - Όλοι οι νικητές εδώ! Billboard Music Awards 2015 - Όλοι οι νικητές εδώ!  πριν 9 χρόνια
Με ποιον θα συνεργαστεί η Τάμτα; Με ποιον θα συνεργαστεί η Τάμτα;  πριν 9 χρόνια
O Liam των One Direction έστειλε βιντεο μήνυμα στους Έλληνες One Direction fans! O Liam των One Direction έστειλε βιντεο μήνυμα στους Έλληνες One Direction fans!  πριν 9 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551