Αναζήτηση
Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης κατάγεται από τα Γιάννενα, αλλά γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής. Μέχρι τα 18 του χρόνια, κατά σειρά, έζησε στο Περιστέρι – Αττικής, στην Ξάνθη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα και το Ναύπλιο, όπου και ήταν υποχρεωμένος να ακολουθεί την οικογένειά του λόγω της φύσης του επαγγέλματος του πατέρα του (στρατιωτικός).

Ξεκίνησε τις μουσικές του σπουδές σε ηλικία 9 ετών στο «Ελληνικό Ωδείο» των Ιωαννίνων, συνέχισε στο αντίστοιχο του Ναυπλίου και στο «Εθνικό Ωδείο» (παράρτημα Περιστερίου). Την περίοδο της εφηβείας, στο Ναύπλιο, με φίλους φτιάχνει το δικό του συγκρότημα και έρχεται πρώτη φορά σε επαφή με το «ζωντανό κοινό», με μεγάλη επιτυχία. Στα 18 του κερδίζει το πρώτο βραβείο, στον διαγωνισμό τραγουδιού της Αργολίδος.

Είναι απόφοιτος του τμήματος μάρκετινγκ του Τ.Ε.Ι.- Θεσσαλονίκης. Τα φοιτητικά του χρόνια, που έζησε στην πόλη αυτή, ανδρώθηκε σαν μουσικός και τραγουδιστής αφού εμφανίζεται επί τέσσερα συνεχόμενα χρόνια σε διάφορες μπουάτ, μικρά ρεμπετάδικα και καφέ. Εκείνη την περίοδο, στην Θεσσαλονίκη, συνθέτει «Το φόρεμα το θαλασσί» που έμελλε να είναι η πρώτη του μεγάλη επιτυχία.

Μετά το πτυχίο του υπηρέτησε σαν Έφεδρος Αξιωματικός των Τεθωρακισμένων, για να επιστρέψει στην Αθήνα 21 μήνες αργότερα και να συνεργαστεί το 2003 με τον Γιάννη Αργύρη στις ιστορικές «ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ», τον χώρο που έγραψε ιστορία την εποχή του «νέου κύματος». Την ίδια εποχή συμμετέχει στην μουσικοθεατρική ομάδα του Σταμάτη Κραουνάκη στην «ΑΘΗΝΑΪΔΑ». Μια 11μελής ομάδα που μαθήτευε κάτω από τις πολύτιμες οδηγίες του και επιλέχθηκε ύστερα από αυστηρή οντισιόν.

Τον Μάρτη του 2004 ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης πείθει με το ταλέντο του και συμμετέχει στην τηλεοπτική εκπομπή «FAME STORY» όπου και δέχεται τις πολύ καλές κριτικές του κόσμου και της επιτροπής.

Από ’κει και πέρα κάνει μια σειρά εμφανίσεων ανά την Ελλάδα, την Κύπρο, τις Η.Π.Α. και τον Καναδά με το σχήμα του «FAME STORY», υπό την καθοδήγηση του μαέστρου Αντώνη Γούναρη. Έρχεται σε επαφή με τη δισκογραφική εταιρία «ΛΥΡΑ», με την οποία υπογράφει συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της. Το επόμενο βήμα του Κωνσταντίνου Θαλασσοχώρη, ήταν το πρώτο του προσωπικό cd με τίτλο «ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ». Γι’ αυτόν έγραψαν οι Γιάννης Σπανός σε στίχους Μιχάλη Αββατάγγελου, Στέλιος Ρόκος, ο «Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ», ο Νίκος Παπαδόπουλος σε στίχους Βίκης Γεροθόδωρου, ο Γιάννης Νικολάου σε στίχους Γιώργου Κρητικού και ο Δημήτρης Λίβανος. Στον ίδιο δίσκο υπάρχο... Διαβάστε περισσότερα
υν και δύο συνθέσεις δικές του. Το «Βράδια» και το «Ρούχο πεταμένο».

Συνεργασίες: Με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο «ΦΩΣ».
Με τον Γιάννη Σπανό και την Αναστασία Μουτσάτσου στο «ΧΑΜΑΜ».
Με τον Ανέστη Μαντά στο «LIFE».
Με τον Γιώργο Αλουπογιάννη στο «ΧΑΡΑΜΑ» της Πάτρας.


Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Για πάμε! Για πάμε!  πριν 9 χρόνια
Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης @ Χημείο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης @ Χημείο  πριν 9 χρόνια
Νίκος Μίχας - Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Πως είναι σήμερα οι πρώην παίκτες του Fame Story; Νίκος Μίχας - Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης: Πως είναι σήμερα οι πρώην παίκτες του Fame Story;  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551