Αναζήτηση
Τζούλη Αγοράκη βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Η Τζούλη Αγοράκη είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Σε ηλικία 16 ετών εξέδωσε την πρώτη της ποιητική συλλογή με τίτλο "Θρύψαλα οργής". 
Ξεκίνησε να αρθρογραφεί στο περιοδικό «Αντί» το 1992 και στη συνέχεια συνεργάστηκε με διάφορες εφημερίδες, περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς διατηρώντας προσωπικές στήλες.
Στα 24 της μάλιστα, έγινε αρχισυντάκτρια στις εκδόσεις του Άρη Tερζόπουλου.
Παράλληλα, εξέδωσε ποιητικές συλλογές και τη σειρά διηγημάτων Blonde Ambition που βασίστηκε στην ομώνυμη στήλη της στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Mag».
Σύντομα, θα κυκλοφορήσει και η ποιητική της συλλογή Nαστιένκα, η οποία βραβεύτηκε το 2004. Εργάζεται στο περιοδικό Marie Claire ενώ το 2011 την είδαμε για ένα μικρό διάστημα και στην παρουσίαση της εκπομπής του ΑΝΤ1 "Αστρολόγος" με την Εβίτα Ζαχαριάδου.
Η Τζούλη Αγοράκη για περισσότερο από μια δεκαετία έκανε ταξιδιωτικό ρεπορτάζ, ενώ τα τελευταία χρόνια την κέρδισε η αστρολογία.
Από το φθινόπωρο του 2011, βρίσκεται στην παρέα της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Μίλα στο Star, μαζί με τη Μαρία Σταματέρη, τη Σοφία Βόσσου και τη Σάνυ Μπαλτζή.
Τον Ιανουάριo του 2012 ανακοίνωσε εν ώρα εκπομπής πως είναι ήδη έγκυος 5 μήνων. Ο συντροφός της είναι ο επιχειρηματίας Στέφανος Μπακούρης.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
Τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο – Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό Τροχαίο για γνωστή δημοσιογράφο – Μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό  πριν 8 χρόνια
Καινούργιου: Ξεσάλωσε το βράδυ της Πέμπτης! Με ποιο πρόσωπο - έκπληξη φωτογραφήθηκε; Καινούργιου: Ξεσάλωσε το βράδυ της Πέμπτης! Με ποιο πρόσωπο - έκπληξη φωτογραφήθηκε;  πριν 8 χρόνια
Ποια διάσημη είπε: Ποια διάσημη είπε: "Τα ζόμπι της Χρυσής Αυγής, είναι κράμα ηλιθίων και διαταραγμένων ψυχικά ανθρώπων".  πριν 10 χρόνια
Τζούλη Αγοράκη: Χωρίζει μετά από 2 χρόνια γάμου Τζούλη Αγοράκη: Χωρίζει μετά από 2 χρόνια γάμου  πριν 10 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551