Αναζήτηση
Γιώργος Μελισσινός βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Θάνατος
30/05/2022
Βιογραφικό
Ο Γιώργος Μελισσινός ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός του Rock FM, δημοσιογράφος και «φωνή» πολλών γνωστών διαφημιστικών σποτ αλλά και του Big Brother.
 
Ξεκίνησε να παίζει κιθάρα, κλασσικά με ενα σκουπόξυλο, σε ηλικία επτά χρονών και μέχρι τα έντεκα κατάφερε να παίζει κανονικά. Έπαιξε σε πολλά συγκροτήματα σε διάφορες χώρες του κόσμου. Τώρα συνεχίζει να παίζει κιθάρα και ολόκληρες ορχήστρες μόνος τις νύχτες σε ένα υπόγειο στο Χαλάνδρι.

Ο Γιώργος Μελισσινός έγινε γνωστός όχι από το Big Brother, όπου είναι η γνωστή - άγνωστη φωνή του Μεγάλου αδελφού αλλά από το ραδιόφωνο. Ραδιοφωνική εκπομπή έκανε για πρώτη φορά γύρω στα δεκατρία με έναν συνομήλικο του από μια ταράτσα στην Ηλιούπολη.

Αργότερα, αποφάσισε να γυρίσει τον κόσμο και για χρόνια έκανε εκπομπές σε διάφορους σταθμούς σε Φλωρεντία, Μιλάνο, Μόντε Κάρλο, Λονδίνο, και σποραδικά σε κολεγιακούς σταθμούς σε Νέα Υόρκη, Χιούστον, Σαν Φρανσίσκο.

Σήμερα, ο Γιώργος Μελισσινός κάνει εκπομπές στον 96.9 Rock FM.

Εκτός από το ραδιόφωνο, ο Γιώργος Μελισσινός σκηνοθετεί ή παράγει ταινίες μικρού μήκους, ταινιάκια video art, διαφημιστικά σποτ και (σπάνια) video clip. Γράφει σενάρια και κατά καιρούς γράφει σε περιοδικά και εφημερίδες.

Ο Γιώργος Μελισσινός έχει υπάρξει διευθυντής σε γνωστά περιοδικά, αλλά τώρα διευθύνει ένα αγνώστου ταυτότητας blog σε μια σκοτεινή πλευρά του ίντερνετ…

Σπούδασε αρχιτεκτονική και σκηνοθεσία σε Φλωρεντία, Παρίσι, Λονδίνο\ ενώ έζησε και δούλεψε σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ιαπωνία, Βραζιλία, Αργεντινή, Νοτιοανατολική Ασία και κάτι άλλες περιοχές του πλανήτη που δεν λέγονται.
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
«Έσβησε» η φωνή του Big Brother «Έσβησε» η φωνή του Big Brother  πριν 2 χρόνια
Δείτε ποιος κρυβόταν πίσω από τη φωνή του Big Brother Δείτε ποιος κρυβόταν πίσω από τη φωνή του Big Brother  πριν 10 χρόνια
Δείτε ποιος κρυβόταν πίσω από τη φωνή του Big Brother ! Δείτε ποιος κρυβόταν πίσω από τη φωνή του Big Brother !  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551