Αναζήτηση
Σήφης Πολυζωίδης βιογραφία, βιογραφικό - iShow.gr
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΝΕΑ
Βιογραφικό
Ο Ιωσήφ Πολυζωίδης είναι Έλληνας ηθοποιός.

Γεννήθηκε το 1974 στη Γερμανία όπου έζησε μέχρι τα 6 του χρόνια, ενώ κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη και το Διδυμότειχο.

Όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε Μάρκετινγκ και Διαφήμιση στα ΤΕΙ Αθηνών. Σε ηλικία 25 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός ξεκινώντας τις σπουδές του, ενώ παράλληλα δούλευε σε διάφορες παραγωγές στην τηλεόραση.

Το 1998, έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με πρωταγωνιστικό ρόλος στην κοινωνική σειρά «Θύματα Ειρήνης» στο Mega Channel.

Εκεί συμπρωταγωνίστησε για μία σεζόν μαζί με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Γιώργο Πυρπασόπουλο, τον Άγη Εμμανουήλ και τον Χάρη Μαυρουδή.

Τη σεζόν 2000-2001 πρωταγωνίστησε μαζί με τη Δήμητρα Ματσούκα και τον Τάκη Σπυριδάκη στη κωμική σειρά «Δούρειος Ίππος» στον ANT1.

Ακολούθησε η αισθηματική σειρά «Εν Ιορδάνη» όπου συμπρωταγωνίστησε μαζί με τη Βάνα Μπάρμπα. Ένας ακόμη γνωστό του τηλεοπτικός ρόλος ήταν αυτός του Μπάμπη στην αισθηματική σειρά «Λίτσα.com» τις σεζόν 2008-2010 στον ANT1.

Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο το 2001 στην κοινωνική ταινία «Πες στη μορφίνη ακόμα την ψάχνω».

Ακολούθησαν οι παραγωγές «Να μ' αγαπάς» και «Μεσάνυχτα» το 2003. Το 2008 έπαιξε σε τρεις ταινίες: «Μόλις Χώρισα», «Το κουτί» και «Bank Bang».

Το 2009, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Πεθαίνω για σένα» μαζί με την Ελένη Ράντου. 
Φωτογραφίες
Τελευταίες ειδήσεις
«Έξαψη»: Ποιος γνωστός ηθοποιός προστίθεται στο καστ; «Έξαψη»: Ποιος γνωστός ηθοποιός προστίθεται στο καστ;  πριν 3 χρόνια
«Έξαψη»: Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά και θα τα ανατρέψει όλα «Έξαψη»: Ο ηθοποιός που μπαίνει στην σειρά και θα τα ανατρέψει όλα   πριν 3 χρόνια
"Μπάρτλεμπυ ο γραφιάς" του Χέρμαν Μέλβιλ  πριν 11 χρόνια
«Ένα καπέλο γεμάτο βροχή» του Μάικλ Βιτσέντζο Γκάτσο «Ένα καπέλο γεμάτο βροχή» του Μάικλ Βιτσέντζο Γκάτσο  πριν 11 χρόνια
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551