Αναζήτηση
Tέλος για το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι» | iShow.gr
Ειδήσεις
Tέλος για το «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι»
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020
19:59



Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα συνεχίσει να χτυπάει το κουδούνι στα σπίτια μοιράζοντας λεφτά και όμορφες στιγμές, όμως του χρόνου τι γίνεται;

Η εκπομπή Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι, εμφανίστηκε λίγο μετά το τέλος του Lockdown λόγω κορονοϊού στις οθόνες μας και η αλήθεια είναι πως ως concept ήταν μία πολύ "φρέσκια" ιδέα που υλοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τους συντελεστές της με πρώτη και καλύτερη βέβαια την Αντελίνα, η οποία με το μπρίο της, τον χαβαλέ της και το βροντερό της γέλιο κατάφερε να κάνει τη διαφορά στο πρόγραμμα του Alpha.

H εκπομπή θα συνεχίσει να μας κρατάει συντροφιά μέχρι τα τέλη του Ιουλίου και συγκεκριμένα μέχρι τις 27 Ιουλίου οπότε και θα ρίξει αυλαία. Και μάλιστα οριστική αυλαία.

Οι "χαμηλές πτήσεις" της εκπομπής έπεισαν τους ιθύνοντες του σταθμού πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα δεν έχει χώρο για του χρόνου και έτσι δεν θα το ξαναδούμε.

Εκείνο που είναι σημαντικό να πούμε εδώ είναι πως η Αντελίνα ναι μεν ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με τη συγκεκριμένη εκπομπή, συνεχίζει όμως να ανήκει στο δυναμικό του Alpha αφού το συμβόλαιό της λήγει του χρόνου τον Ιούνιο.

Κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί αυτή η σχέση συνεργασίας ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον Alpha όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Αντελίνα θα είχε συνάντηση κεκλεισμένων των θηρών με τους ιθύνοντες του καναλιού προκειμένου να οργανώσουν τα επόμενα κοινά βήματά τους στη συνεργασία τους.



Σχετικά πρόσωπα
Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551