Αναζήτηση
Στα δικαστήρια ο Γεωργούλης – Διεκδικεί αποζημίωση 120.000 ευρώ | iShow.gr
Ειδήσεις
Στα δικαστήρια ο Γεωργούλης – Διεκδικεί αποζημίωση 120.000 ευρώ
Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020
23:59

Μια υπόθεση που τον ταλαιπωρεί από το 2011 φαίνεται να μπαίνει στην τελική ευθεία για τον Αλέξη Γεωργούλη, μιας και ξεκίνησε η εκδίκαση της αγωγής που είχε καταθέσει τον Οκτώβριο που μας πέρασε.

Πριν από 8 χρόνια ο ηθοποιός είχε αποφασίσει να φύγει από την Ελλάδα και να πάει στην Αμερική για να κάνει σεμινάρια και μαθήματα υποκριτικής και να διεκδικήσει δουλειές εκεί. Φεύγοντας από την Ελλάδα επισκέφθηκε μια τράπεζα με σκοπό να ζητήσει την απενεργοποίηση μιας πιστωτικής του κάρτας. Κατά την παρουσία του στο τραπεζικό κατάστημα ο υπάλληλος τον ενημέρωσε πως η κάρτα θα λήξει ούτως ή άλλως αυτόματα τον επόμενο μήνα, εκτός κι αν ο ηθοποιός ζητούσε ανανέωση. Κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Έθνους, η αναζήτηση οδήγησε σε παλιό συνεργάτη του, που σε πρώτη φάση το ΣΤ’ Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον είχε καταδικάσει για απάτη κατ’ εξακολούθηση, επιβάλλοντάς του ποινή 4 ετών μετατρέψιμη σε χρηματική.

Όμως η απάτη δεν είχε τελειώσει εκεί, αφού είχαν υπάρξει και ενέργειες προς πρόσωπο του φιλικού περιβάλλοντος του κ. Γεωργούλη που αφορούσαν ακάλυπτες επιταγές ύψους 34.000 ευρώ. Στην όλη υπόθεση υπάρχει και εμπλοκή του τραπεζικού υπαλλήλου που εξέδωσε το μπλοκ επιταγών στον πρώην συνεργάτη του ηθοποιού.

Τώρα, με την εκδίκαση της αγωγής, ο Αλέξης Γεωργούλης και ο φίλος του που πήρε τις ακάλυπτες επιταγές, διεκδικούν από τον πρώην συνεργάτη και τον τραπεζικό υπάλληλο ένα ποσό ύψους 120.000 ευρώ. Το ποσό αυτό αφορά τα 6.400 ευρώ επιπλέον χρέωσης της πιστωτικής, τις 34.000 ευρώ των ακάλυπτων επιταγών και 80.000 ευρώ για ψυχική οδύνη, μιας και ο Αλέξης Γεωργούλης δέχτηκε άπειρες οχλήσεις από εισπρακτικές, ενώ για να επιστρέφει αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα και να ψάχνει πως προέκυψε το χρέος, έχασε ευκαιρίες για δουλειά στις ΗΠΑ.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Αλέξης Γεωργούλης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551