Αναζήτηση
Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake | iShow.gr
Ειδήσεις
Ο Πάνος Μουζουράκης πήρε συνέντευξη από τον Justin Timberlake
Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020
09:00

Το πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του OPEN, «Καλοκαίρι #not» εξασφάλισε πλάνα από τη συνάντηση του Πάνου Μουζουράκη με τον Αμερικανό τραγουδιστή και την Άνα Κέντρικ που χαρίζουν τις φωνές τους στην ταινία.

Ο Έλληνας ερμηνευτής εξήγησε σε ένα εισαγωγικό, κάπως λυρικό κείμενο, πως η συνάντηση πραγματοποιήθηκε φυσικά πριν την περιπέτεια του κορωνοϊού στην Αμερική.

Ο Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ το τελευταίο διάστημα, αναζητώντας την τύχη του στο Χόλιγουντ (συμμετείχε στην τελευταία ταινία Mamma Mia! πλάι στις Σερ και Μέριλ Στριπ) ανέλαβε να δώσει ελληνική φωνή σε ένα από τα Τρολ της ταινίας, τον ίδιο χαρακτήρα που υποδύεται στην αγγλική γλώσσα ο Justin Timberlake.

Έτσι, όπως εξηγεί ο ίδιος στο βίντεο, αποφασίστηκε να είναι εκείνος που θα πάρει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στις καθιερωμένες συναντήσεις με ξένους δημοσιογράφους για την προώθηση της ταινίας.

Στο ολιγόλεπτο βίντεο, ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίζεται να καλησπερίζει τους Αμερικανούς συναδέλφους του, λέγοντας: «Με κοιτάτε σαν να περιμένετε κάτι σπουδαίο από εμένα» και την Κέντρικ να σχολιάζει χιουμοριστικά. «Όχι, όχι, έχουμε πολύ χαμηλές προσδοκίες!».

Στη συνέχεια Justin και Πάνος, Πάνος και Justin, αναρωτιούνται ποιο τρολ θα ήταν στην πραγματική ζωή ο Πάνος Μουζουράκης.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Πάνος Μουζουράκης
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551