Αναζήτηση
Καράντη: Το 2ο επάγγελμά της ως... αεροσυνοδός, ο γιος της & η ηλικία της | iShow.gr
Ειδήσεις
Καράντη: Το 2ο επάγγελμά της ως... αεροσυνοδός, ο γιος της & η ηλικία της
Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
18:02

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και μίλησε για τη ζωή της το τελευταίο διάστημα, που είναι γεμάτη πολλή δουλειά και υποχρεώσεις.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τής θύμισε ότι έχουν να τα πουν περίπου δύο χρόνια αφού το 2022 είχε ξαναφιλοξενηθεί η ηθοποιός στην εκπομπή.

Κοραλία Καράντη: Η σχέση με τον γιο της, Εδουάρδο Καλημέρη και τα μυστικά ενάντια στο χρόνο

«Μετά από πολλή ταλαιπωρία, πέρασαν αυτά τα δύο χρόνια πολύ καλά» παραδέχτηκε από την πλευρά της η Κοραλία Καράντη η οποία μίλησε για τον ρόλο της στη Famagusta αλλά και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη θεατρική παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου» που ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη αυτή την περίοδο.

Λόγω των παραπάνω υποχρεώσεων, η Κοραλία Καράντη πρέπει να είναι μεταξύ Κύπρου και Θεσσαλονίκης, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται μονίμως με μία βαλίτσα στο χέρι για να τα προλάβει. Γι' αυτό και με χιούμορ είπε: «Το δεύτερό μου επάγγελμα είναι αεροσυνοδός αυτή την περίοδο, κάνω 5-6 πτήσεις τη βδομάδα».

Η Κοραλία Καράντη μίλησε επίσης για τα σχόλια που γίνονται από τον κόσμο και πώς μεγαλώνοντας τα διαχειρίζεται καλύτερα. Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την ηλικία της, δεν έχει κανέναν λόγο να την κρύβει.

Ένας από τους πιο αυστηρούς κριτές της φαίνεται να είναι ο γιος της, Εδουάρδος τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Τζώννη Καλημέρη. Όμως, παραδέχτηκε ότι είναι μεγάλος της θαυμαστής που αυτά που της λέει, της γλυκαίνει την ψυχή, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικά πρόσωπα
Θανάσης Αναγνωστόπουλος
Κοραλία Καράντη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551