Αναζήτηση
Η Μαντόνα ακυρώνει νέα συναυλία λόγω... πόνων! | iShow.gr
Ειδήσεις
Η Μαντόνα ακυρώνει νέα συναυλία λόγω... πόνων!
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
11:00

Άλλη μία συναυλία στη Λισσαβώνα ακύρωσε η Μαντόνα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τους πόνους από τους "συνεχείς τραυματισμούς" της, όπως ανακοίνωσε στο facebook η διοργανώτρια εταιρεία Everything Is New.

Η εταιρεία απολογήθηκε στους θαυμαστές της βασίλισσας της pop και τους ευχαρίστησε για τις ευχές τους για την ανάρρωσή της.

«Διατυπώνουμε την ειλικρινή λύπη μας για την απογοήτευση που προκαλέσαμε στους θαυμαστές μας εξαιτίας των απρόβλεπτων και τελευταίας στιγμής αλλαγών στο πρόγραμμα» τονίζεται.

Η συναυλία, που επρόκειτο να δώσει το βράδυ της Τετάρτης, είναι η δεύτερη που ακυρώνει η Μαντόνα, μετά την έναρξη τη 12η Ιανουαρίου, της ευρωπαϊκής περιοδείας της στη Λισσαβώνα, την πόλη που την ενέπνευσε στο άλμπουμ της "Madamme X".

«Συγγνώμη, έπρεπε να ακυρώσω το αποψινό. Όμως, πρέπει να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ!» έγραψε η ίδια στο instagram μετά την πρώτη ακύρωση.

Την Τρίτη, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα βίντεο στο Instagram, όπου εμφανίζεται να ανεβαίνει σκάλες με τη βοήθεια ενός μπαστουνιού. Κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου, ενώ μοιράστηκε, επίσης, ένα βίντεο όπου κάνει μπάνιο σε πάγο.

Πηγή: enikos.gr


Σχετικά πρόσωπα
Μαντόνα
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551