Αναζήτηση
Γιάννης Στάνκογλου: «Μετρούσα τα χρήματα για να πάρω το μετρό» | iShow.gr
Ειδήσεις
Γιάννης Στάνκογλου: «Μετρούσα τα χρήματα για να πάρω το μετρό»
Τρίτη, 28 Μαρτίου 2023
18:12



«Τσαμπουκάδες, ξύλο. Κάθε φορά που πήγαινα σε ένα μπουζουξίδικο, υπήρχε και μία φασαρία. Έχει συμβεί να παίξω και εγώ ξύλο. Ένας φίλος μου πείραξε μία κοπέλα από τη διπλανή παρέα, σηκώθηκε η παρέα, ζήτησα συγγνώμη εκ μέρους του φίλου και τελικά μας την έπεσαν, οπότε και εμείς δεν κάτσαμε με σταυρωμένα τα χέρια», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». 

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση έγινε σε σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: “Έκανα έναν dealer σε δύο επεισόδια. Δεν θυμάμαι τόσο τα γυρίσματα, θυμάμαι ότι το μπαρ που δουλεύαμε με τον Χρήστο Λούλη ήταν κάπου στα Εξάρχεια. Θυμάμαι όταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μπήκε μέσα στο σπίτι μου, του άρεσε και το πήρε για να κάνει γυρίσματα το 2002, είναι το σπίτι που εμφανιζόταν μαζί με την Πέμη Ζούνη, ήταν η “φωλιά” τους” είπε ο Γιάννης Στάνκογλου για εκείνη την εποχή.

Για την εποχή που ζούσε στην Αμερική είπε: “Δεν κυνήγησα τη διεθνή καριέρα, πήγα κάπως απροετοίμαστος. Δεν το μετάνιωσα καθόλου που έμεινα εκεί δύο χρόνια, ήταν ένα πηγάδι γνώσεων από όλες τις απόψεις. Υπήρξαν πολλές δυσκολίες, οικονομικά δεν με στήριζε κανένας οπότε έπρεπε να δουλεύω, πολλές φορές μέτραγα cents για να πάρω το μετρό. Δούλεψα σαν σερβιτόρος, έκανα παράσταση στο κέντρο ελληνικού πολιτισμού“.

Για την αποχή του από την τηλεόραση μετά “Το Νησί” ο Γιάννης Στάνκογλου τόνισε: «Το “Νησί ήταν ίσως η καλύτερη δουλειά που είχα κάνει στην ελληνική τηλεόραση, είχε ανέβει κάπως ο πήχης για το τι θα επακολουθήσει. Δεν είναι κριτήριό μου πάντα τα χρήματα, προτιμώ όσο γίνεται να βρίσκω να κάνω πράγματα που με εκφράζουν εκείνη τη στιγμή». 

Πηγή: https://www.koutipandoras.gr/

Σχετικά πρόσωπα
Γιάννης Στάνκογλου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551