Αναζήτηση
Ανδρέας Γεωργίου: Έκλεισε πρόσωπο – έκπληξη για τη νέα του σειρά | iShow.gr
Ειδήσεις
Ανδρέας Γεωργίου: Έκλεισε πρόσωπο – έκπληξη για τη νέα του σειρά
Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019
10:15

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και μετά το «Τατουάζ» θέλει να κάνει μία σειρά που θα συζητηθεί! Κι από ότι φαίνεται θα τα καταφέρει, αφού έχει κλείσει ήδη ηχηρά ονόματα, όπως είναι ο Απόστολος Γκλέτσος, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Δανάη Παππά.

Ωστόσο, το τελευταίο πρόσωπο το οποίο είπε το ναι, πραγματικά είναι μεγάλη έκπληξη, γιατί έχει χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση και δεν έχει παίξει ποτέ σε καθημερινή σειρά.

Πρόκειται για την Πέμυ Ζούνη, η οποία έδωσε τα χέρια με τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο νέο του σίριαλ που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο.

Στη λίστα των συζητήσεων με τον Ανδρέα Γεωργίου ήταν και η Μυρτώ Αλικάκη και ο Απόστολος Γκλέτσος. Όπως είχε αναφερθεί σε προηγούμενο δημοσίευμα της «Νέας Σελίδας» δεν είχε αποσαφηνιστεί αν θα συμμετέχουν στο εβδομαδιαίο ή στο καθημερινό σήριαλ που ετοιμάζει ο Ανδρέας Γεωργίου, μιας και έχει στα σκαριά δύο διαφορετικά projects.

Επίσης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποια θα είναι η επόμενη τηλεοπτική του στέγη. Εκτός από το κανάλι του Alpha, έχει κάνει επαφές και με τον ΣΚΑΪ, αλλά και με τον ANT1.


Πηγή: www.markos.tv
Σχετικά πρόσωπα
Ανδρέας Γεωργίου
Πέμη Ζούνη
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551