Αναζήτηση:
Star Wars: Episode VII (2015) – Επιστρέφει ο Harrison Ford σαν Han Solo
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013
19:22

Pame Cinema -

Ανεξάρτητα από ποιά πορεία θα έχουν οι ανεξάρτητες ταινίες Star Wars, που μπορεί ή όχι να επικεντρώνονται σε ένα νεαρό Han Solo, ο Harrison Ford, ο ένας και μοναδικός πιλότος του Millennium Falcon που κάνει τη διαδρομή Kessel σε λιγότερο από 12 πάρσεκ, επιστρέφει στην νέα τριλογία της Disney/Lucasfilms.

O Ford είχε εκδηλώσει από την εξαγορά της Lucasfilms από την Disney τον περασμένο Νοέμβριο πως θα ενδιαφερόταν για μια επιστροφή στη νέα τριλογία, υπό την προϋπόθεση πως ο χαρακτήρας του Han Solo θα πέθαινε και θα πέρναγε έτσι για πάντα στην αιωνιότητα.

Ο Ford ήθελε να πεθαίνει ο Solo ήδη από το τη δεύτερη ταινία της πρώτης τριλογίας, το The Empire Strikes Back, όμως ο Λούκας είχε αντίθετη άποψη για καθαρά οικονομικούς λόγους. Έτσι αντί να πεθαίνει καταψύχτηκε σε καρβονίτη για να συνεχίσει και στην Επιστροφή των Τζεντάι.

Προφανώς όμως τώρα η επιθυμία του ικανοποιήθηκε και έτσι ο 71 ετών ηθοποιός θα ξαναγυρίσει στον γαλαξία πολύ-πολύ μακριά για άλλη μια φορά.

Η συζήτηση τώρα πήγε λίγο παραπέρα. Υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουν και η Πριγκίπισσα Λέια με τον Λιούκ ώστε να δούμε το αγαπημένο τρίο και στο Star Wars: Episode VII?

Αυτό παραμένει άγνωστο.

Τότε και τώρα:

Harrison Ford/Han Solo

Harrison Ford

 

Mark Hammil/ Luke Skywalker

 

Carrie Fisher/Princess Leia Organa

Carrie_Fisher

  

Star Wars: Episode VII (2015) – Επιστρέφει ο Harrison Ford σαν Han Solo

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα