Αναζήτηση:
Πρώτο «πάμε» και για τις «Ηρωίδες»
Τετάρτη, 22 Οκτωβρίου 2014
15:04
 Σταδιακά όλες οι νέες σειρές του Mega μπαίνουν σε εντατικούς ρυθμούς γυρισμάτων...

Ετσι μετά την ''Εθνική Ελλάδος'' που έκανε χθες τις πρώτες της λήψεις στο κέντρο της Αθήνας, αύριο ξεκινούν γυρίσματα και οι ''Ηρωίδες'' του Μεγάλου καναλιού, μια σειρά της οποίας η πρεμιέρα τοποθετείται στα μέσα Ιανουαρίου.

Οσο για το μέρος που θα γίνει το πρώτο γύρισμα ;

Στην Πλατεία Δεξαμενής στο Κολωνάκι, ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κέντρου θα πει το πρώτο ''πάμε'' για τη σειρά ο σκηνοθέτης της Στέφανος Μπλάτσος σε ένα γύρισμα στο οποίο θα λαμβάνουν μέρος η Αλεξάνδρα Κ*, ηθοποιός και σεναριογράφος της φιλόδοξης παραγωγής και ο Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος επιστρέφει στην TV, ως ο τέως – ή μήπως και νυν- σύζυγός της.

Και δεν θα είναι το μοναδικό μέρος του κέντρου της πόλης, όπου θα δούμε να κινείται η πλοκή, καθώς η Αθήνα θα πρωταγωνιστεί στις ζωές των ηρώων της νέας παραγωγής του Μega.

Το καστ της σειράς εκτός από τις Αλεξάνδρα Κ*, Ελενα Μεγγρέλη και Ζωή Καραβασίλη, αλλά και τους Χάρη Αττώνη και Αντώνη Γκρίτση, περιλαμβάνει τους : Τάσο Αποστόλου, Κωνσταντίνο Καϊκή και -εκτός απροόπτου- την Ελένη Καλλία, στο ρόλο της μητέρας της δικηγόρου.

Εναν ακόμα ρόλο θα κάνει και η ταλαντούχα Νικολέτα Κοτσαηλίδου, την οποία θα δούμε λίγο μετά τα πρώτα επεισόδια στο ρόλο μιας φίλης των τριών ηρωίδων, που θα δώσει και εκείνη το δικό της στίγμα στη ζωή τους.
tvzapping

Πηγή: www.tvnea.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα