Αναζήτηση:
RED 2 (2013) – Παλιοί γνώριμοι ξανασμίγουν με τους RED
Σάββατο, 27 Απριλίου 2013
20:02

Pame Cinema -

Πρώτη εμφάνιση του Anthony Hopkins στο νέο trailer του RED 2, στο ρόλο ενός επιστήμονα που είναι τρόφιμος ενός ιδρύματος για ψυχοπαθείς τα τελευταία 32 χρόνια, σατιρίζοντας εμφανώς τον εαυτό του, ενώ έχουμε και τις πρώτες εκτενείς σκηνές με τον Byung-hun Lee, τον νέο μεγάλο αντίπαλο των RED, εκτελεστή  και μάστερ των πολεμικών τεχνών που φυσικά δεν θα είναι αρκετά καλός για να αντιμετωπίσει τους ήρωές μας.

Οι Retired Extremely Dangerous πρώην πράκτορες της CIA θα βρεθούν για άλλη μια φορά μαζί προσπαθώντας να ανακαλύψουν μια φορητή πυρηνική συσκευή που έχει κλαπεί. Ο Frank Moses (Bruce Willis) και η παρέα του θα ταξιδέψουν σε Παρίσι, Λονδίνο και Μόσχα για να μπορέσουν να εντοπίσουν τους τρομοκράτες και θα προσπαθήσουν να σώσουν τις ζωές τους από τους δολοφόνους που έχουν εξαπολυθεί  εναντίον τους, αλλά και να σώσουν τον κόσμο.

Μαζί με τον Willis επιστρέφουν οι  Helen Mirren, Mary-Louise Parker και John Malkovich, ενώ εκτός από τον Hopkins και τον Κορεάτη Lee θα συμμετάσχει και η Catherine Zeta-Jones. Η σκηνοθεσία είναι του Dean Parisot γνωστού από τηλεοπτικές δουλειές  και το σενάριο των Jon Hoeber και Erich Hoeber που είχαν γράψει και το πρώτο RED.

Το RED 2 θα βγει στις αίθουσες στις ΗΠΑ στις 19 Ιουλίου 2013 και μαζί με το trailer κυκλοφόρησαν και έξι κατακκόκινα posters των βασικών χαρακτήρων.

  • red-2-bruce-willis
  • red-2-john-malkovich
  • red-2-helen-mirren
  • red-2-catherine-zeta-jones
  • red-2-anthony-hopkins
  • red-2-byung-hun-lee

RED 2 (2013) – Παλιοί γνώριμοι ξανασμίγουν με τους RED

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα