Αναζήτηση:
Πρεμιέρα για τον Σάκη Ρουβά και τον Μπάμπη Στόκα - Ποιοι βρέθηκαν στο opening party
Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2017
19:14


Με ένα εκρηκτικό μουσικό θέαμα ο Σάκης Ρουβάς κι ο Μπάμπης Στόκας, εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους στο ESTATE Night Club που φέτος φιλοξενεί τους δύο, κορυφαίους στο είδος τους, καλλιτέχνες, σε μια μοναδική μουσική συνάντηση, γεμάτη εκπλήξεις. 

Στο opening party, την Παρασκευή, έδωσαν το «παρών» πολλοί καλεσμένοι, απ΄τον καλλιτεχνικό, επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό χώρο, ενώ από την πρεμιέρα του συζύγου της δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη.

Ο Σάκης Ρουβάς και o τραγουδοποιός, Μπάμπης Στόκας, ανατρέπουν τα μουσικά δεδομένα στο πιο αναπάντεχο μουσικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Μαζί τους η εκρηκτική Ειρήνη Παπαδοπούλου. Το μουσικό πρόγραμμα πλαισιώνουν οι: Στεφανία Ρίζου, Κασσιανή Λειψάκη, Coda Project και Χρύσα Χρύσου. 

Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Απόλλων Παπαθεοχάρης, ενώ την επιμέλεια προγράμματος ο Ηλίας Μπενέτος. Καλλιτεχνικός σύμβουλος είναι ο Θοδωρής Σπάθης ενώ τις χορογραφίες έχει επιμεληθεί η Chali Jennings. Τέλος, τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος έχουν αναλάβει οι μοναδικοί στο είδος τους, Τόνυ Κονταξάκης & Άρης Κουτσουπάκης.

Κάτια Ζυγούλη


Λάουρα Νάργες, Κώστας Κοκκινάκης, Ευρυδίκη Βαλαβάνη 


Courtney Parker


Ρόη Αποστολοπούλου, Φανή Σαραντοπούλου 



Παναγιώτης Βασιλάκος, Πάνος Αργιανίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος


Μαρία Μπακοδήμου, Γιώργος Αγγελόπουλος 


Ο Σάκης Ρουβάς on stage 


O Μπάμπης Στόκας καταχειροκροτήθηκε ερμηνεύοντας τις επιτυχίες του 


Εκρηκτική στην πίστα η Ειρήνη Παπαδοπούλου 


Ελίνα Καντζά, Αννίτα Ναθαναήλ


Βίλλυ Θεοφάνους, Χρήστος Νέζος, Κική Τσόλκα




Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα