Αναζήτηση:
H Selena Gomez κάνει μια γενναιόδωρη δωρεά στο Time’s Up με τα λεφτά που πήρε από τη ταινία του Woody Allen
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018
17:02

Μετά τις επιθέσεις που δέχτηκε από τους φαν της, η γνωστή σταρ αποφάσισε να βάλει ένα τέλος, με αυτή την κίνηση.

Λίγο μετά τον Timothee Chalamet και την Rebecca Hall που δήλωσαν ότι θα δωρίσουν τον μισθό τους από την ταινία του Woody Allen, A Rainy Day in New York, για την ενίσχυση του κινήματος Time's Up, φαίνεται τώρα και η Selena Gomez να κάνει το ίδιο.

Η 25χρονη σταρ δέχτηκε πολλές επιθέσεις για το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τον Allen, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την θετή κόρη του, Dylan Farrow, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, όταν ήταν 7 χρονών.

Οι φαν της Gomez λοιπόν, ήταν αρκετά δυσαρεστημένοι που η ίδια έπαιξε στην ταινία του γνωστού σκηνοθέτη και ότι το storyline της ταινίας δεν προβάλλει και μία υγιή εικόνα, όσον αφορά την σχέση δύο ανθρώπων (στην ταινία ένας μεσήλικας έχει σχέση με μια κατά πολύ μικρότερή του γυναίκα, αλλά και με άλλες ηθοποιούς).

Μετά από τις επιθέσεις λοιπόν, που δέχτηκε η Gomez, αποφάσισε και αυτή να κάνει μια αξιοπρόσεκτη δωρεά στο Time’s Up.

Από την στιγμή που η Dylan Farrow κατηγόρησε τον Woody Allen, πολλοί σταρ που έχουν συνεργαστεί μαζί του έχουν ζητήσει συγγνώμη που δούλεψαν στο παρελθόν με αυτόν.

Παρόλα αυτά, σταρ όπως ο Justin Timberlake, η Kate Winslet και η Blake Lively έχουν υπερασπιστεί την δουλειά του Allen παρόλο που είναι υποστηρικτές των κινημάτων Time’s Up και του #MeToo.


Πηγή: www.allyou.com
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα