Αναζήτηση:
Μίρα Σορβίνο: Λυπάμαι πολύ που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν
Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018
19:53


Αν και για το ρόλο της στην ταινία «Ακαταμάχητη Αφροδίτη» η Μίρα Σορβίνο βραβεύτηκε με Όσκαρ, η ίδια δήλωσε ότι "λυπάται πολύ" που είχε αποδεχτεί τον ρόλο  και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται ποτέ να συνεργαστεί μαζί με τον Γούντι Άλεν στο μέλλον

Η ηθοποιός δημοσίευσε ανοιχτή επιστολή προς την κόρη του, Άλεν, Ντίλαν Φάροου, για να της εκφράσει την λύπη της που συνεργάστηκε με τον πατέρα της στην κωμωδία του 1995.

Η Ντίλαν Φάροου, την οποία είχε υιοθετήσει ο αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός όταν ήταν παντρεμένος με την Μία Φάροου, τον έχει κατηγορήσει δημοσίως ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη σοφίτα του σπιτιού τους σε ηλικία 7 ετών.

«Δεν μπορώ καν να φανταστώ πως πρέπει να ένιωσες, όλα αυτά τα χρόνια, βλέποντας κάποιον που σε πλήγωσε ως παιδί, ένα ευάλωτο μικρό παιδί υπό την φροντίδα του, να επιδοκιμάζεται ξανά και ξανά, από αναμέτρητους στο Χόλιγουντ μεταξύ των οποίων και εγώ που τον αποθέωναν και αδιαφορούσαν για σένα», αναφέρει η Σορβίνο στην επιστολή της που δημοσιεύτηκε στην Huffington Post. 

«Ως μητέρα και ως γυναίκα, μου ραγίζει την καρδιά. Λυπάμαι τόσο, μα τόσο πολύ!», πρόσθεσε.

Τον περασμένο χρόνο η Σορβίνο ήταν μια από τις πολλές προσωπικότητες του Χόλιγουντ, που μίλησαν στον Ρόναν Φάροου για τις εμπειρίες της με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα