Αναζήτηση:
Άκης Πετρετζίκης: Έτσι δεν τον έχετε ξαναδεί - Η φώτο και το συγκινητικό μήνυμα
Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2019
10:15

Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε κουμπάρος και μοιράστηκε τη χαρά του με τους διαδικτυακούς φίλους του. Μία από τις καλύτερες φίλες αλλά και στενή συνεργάτιδα του πάντρεψε ο Άκης Πετρετζίκης.

Ο γοητευτικός σεφ συνεργάζεται με τη Μαίρη Ανδριανόπουλου από τα πρώτα βήματα του στο χώρο της μαγειρικής και με μία τρυφερή ανάρτηση του στο Instagram αποκάλυψε τη φιλική σχέση τους η οποία… σφραγίστηκε με κουμπαριά.

 

 

«Η Μαίρη είναι μαζί μου από την αρχή, από τότε που δεν υπήρχε το Kitchen Lab και δουλεύαμε το site μου στο σπίτι μου. Γραφείο της το σαλόνι μου, κουζίνα δοκιμών η κουζίνα του σπιτιού μου, και φωτογραφικό στούντιο το μπαλκόνι μου με κάμερα το κινητό μου. Περάσαμε μαζί λύπες, αποτυχίες, στεναχώριες, αφραγκίες, μα πάντα ήταν εκεί. Βρίσκαμε τον τρόπο να ξεπερνάμε τα πάντα και μετά από 3 χρόνια μπορέσαμε να κάνουμε τα δικά μας γραφεία, με τις δικές τους δοκιμαστικές κουζίνες, και το δικό μας φωτογραφικό στούντιο! Τώρα πια έγινα και κουμπάρος της, για να με φάει στη μάπα μια ζωή! Να ζήσετε! Σας αγαπώ και τους δύο», έγραψε ο Άκης.


Πηγή: www.markos.tv
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα