Αναζήτηση:
Η Emma Stone στην επόμενη ταινία του Cameron Crowe
Σάββατο, 4 Αυγούστου 2012
14:02

Pame Cinema -

O Cameron Crowe, o σκηνοθέτης του Jerry Maguire, του Almost Famous κα ι του πρόσφατου We Bought a Zoo, θα σκηνοθετήσει την Emma Stone του Crazy, Stupid, Love, του Ηelp και του The Amazing Spider-Man στην επόμενη ταινία του που ακόμα δεν έχει τίτλο.

Ο μεν σκηνοθέτης είναι γνωστός για τις ρομαντικές κομεντί του που συνήθως είναι πολύ πιο ανθρώπινες και χαριτωμένες από το μέσο όρο και η Έμμα Στόουν έχει αποδειχτεί ικανότατη σε όλους τους ρόλους που έχει αναλάβει μέχρι στιγμής με έμφυτο χιούμορ που ταιριάζει με αυτό του Κρόου.

Έτσι η συνεργασία τους ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα και γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα καθώς την παραγωγή έχει αναλάβει ο Scott Rudin που έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικές παραγωγές όπως το No Country for Old Men, There Will Be Blood, The Social Network ή το The Girl With the Dragon Tattoo, έτσι αυτό που μένει είναι να βρεθεί και ο κατάλληλος συμπρωταγωνιστής, καθώς η ταινία θα έχει δύο βασικούς πρώτους ρόλους, έναν γυναικείο που ανέλαβε η Στόουν και έναν ανδρικό.

Το σενάριο φέρεται πως θα είναι μια εκδοχή του Deep Tiki, ενός σεναρίου που είχε γράψει ο Κρόου από το 2008 αλλά δεν είχε προχωρήσει τότε σε παραγωγή.

Η ταινία βρίσκεται στην προετοιμασία της παραγωγής και για ότι νεώτερο θα ενημερώνουμε καθώς θα προχωράει.

 

 

Η Emma Stone στην επόμενη ταινία του Cameron Crowe

Πηγή: pame-cinema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα