Αναζήτηση:
The Voice: Όσα έγιναν στον τελικό - Αναλυτικά τα νούμερα της τηλεθέασης
Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014
17:24
«THE VOICE» - Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΘΗΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ Η ΜΑΡΙΑ ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ ΚΑΘΕ ΡΕΚΟΡ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ SHOW ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑ SOCIAL MEDIAΎστερα από 18 εβδομάδες με συγκλονιστικές φωνές και μοναδικές μουσικές στιγμές, το “THE VOICE” έφτασε στο τέλος του και ανέδειξε την Μαρία Έλενα Κυριάκου ως τη μεγάλη φωνή της Ελλάδας!


Ο τελικός του μεγαλύτερου show της ελληνικής τηλεόρασης τα είχε όλα: Μεγάλες ερμηνείες, εκπλήξεις, συγκίνηση και αγωνία. Το τηλεοπτικό κοινό έμεινε συντονισμένο στον ΑΝΤ1 για να παρακολουθήσει τον πολυαναμενόμενο τελικό με αποτέλεσμα το “THE VOICE” να σημειώσει πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεπερνώντας το 50% στην πλειοψηφία των κοινών που το παρακολούθησαν.

Ο τελικός του THE VOICE σημείωσε το υψηλότερο ποσοστό από την έναρξη του show με μερίδιο 55,8% στο δυναμικό κοινό 15-44 ενώ σε όλα τα κοινά σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά στην πλειοψηφία πάνω από 50%. Στις γυναίκες 15-24 , έφτασε το 71,5% ενώ στις γυναίκες 25-44 το 57,8%.

4.280.000 άτομα παρακολούθησαν το THE VOICE έστω για ένα λεπτό, ενώ κατά μέσο όρο έμειναν στον ΑΝΤ1 1715.000 άτομα περίπου. Στο σύνολο του κοινού σημείωσε επίσης το υψηλότερο ποσοστό του με μερίδιο 46,6%

Συνολικά τα LIVE, σημείωσαν μερίδιο 49%, με τις γυναίκες 15-24 να έχουν παρακολουθήσει σε ποσοστό 57,7% και στις γυναίκες 25-44, σε ποσοστό 51,8%.

Πρώτος στη Ζώνη του σε όλα τα κοινά και με πολύ μεγάλη διαφορά τερμάτισε ο τελικός του “THE VOICE”. Όπως αποτυπώνεται και στον παρακάτω πίνακα, η διαφορά στο δυναμικό κοινό 15-44 έφτασε τις 41 μονάδες με 53%. Μεγαλύτερη διαφορά παρατηρήθηκε στις γυναίκες 15-24 αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με 56 μονάδες διαφορά!

Συγκεκριμένα σε επίπεδο 5λεπτου στο δυναμικό κοινό 15-44 η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 77,4%., Στο ίδιο πεντάλεπτο στις γυναίκες 15-24 σημείωσε 88% ενώ στο σύνολο του κοινού έφτασε το 70,9%!

Ύστερα από ένα ανεπανάληπτο μουσικό ταξίδι οι τέσσερις φιναλίστ Λευτέρης Κιντάτος, Μαρία Έλενα Κυριάκου, Αρετή Κοσμίδου και Αίμιλη Χαραλάμπους ανέβηκαν στη σκηνή του “THE VOICE” για τελευταία φορά διεκδικώντας τον τίτλο του «THE VOICE OF GREECE”.

Τον τελικό άνοιξαν οι οκτώ αποχωρήσαντες του προημιτελικού και του ημιτελικού, Άλεξ Οικονόμου, Κατερίνα Λιόλιου, Βασίλης Χατζηπαρτάλης, Άννα Μαρία Μπιλίδα, Γιούρι Μέλικοβ, Τζωρτζίνα Καραχάλιου, Παναγιώτης Βιντζηλαίος και Στέλιος Μαγαλιός που τραγούδησαν το «Love me again».


Η Μαρία Έλενα Κυριάκου ανέβηκε πρώτη στο stage του τελικού και τραγούδησε το «Δυο εγωισμοί» που γράφτηκε για εκείνη ειδικά για τηβραδιά ενώ στη συνέχεια ερμήνευσε μαζί με την Δέσποινα Βανδή σε ένα εντυπωσιακό ντουέτο το “No more tears”.

Στη συνέχεια ο Λευτέρης Κιντάτος έδωσε τη λαϊκή νότα στη βραδιά με το τραγούδι «Μόνο για πάρτη της» του Βασίλη Καρρά και αμέσως μετά ο Αντώνης Ρέμος αποκάλυψε ότι Λευτέρης θα τον ακολουθήσει στις συναυλίες του στην Αμερική από την επόμενη κιόλας μέρα! Ο Λευτέρης Κιντάτος ερμήνευσε μαζί με τον coach του το «Για να σε εκδικηθώ» και εισέπραξαν το χειροκρότημα του κοινού. για τις προγραμματισμένες

Τη σκυτάλη πήρε η Αίμιλη Χαραλάμπους από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου και τραγούδησε το "Εγώ είμαι εγώ" ενώ η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησε μαζί της το «Ζήτα μου ότι θες» και το «Χειροκρότημα» ξεσηκώνοντας το στούντιο!


Το διαγωνιστικό μέρος "έκλεισε" το 16χρονο κορίτσι από την Αλεξανδρούπολη, η Αρετή Κοσμίδου με το τραγούδι "So cruel" και στη συνέχεια μοιράστηκε τη σκηνή με τον Μιχάλη/ Stavento για το τραγούδι "Πριν σε γνωρίσω".

Σύμφωνα με την ετυμηγορία του κοινού, εκείνη που αποχώρησε ήταν η Αίμιλη Χαραλάμπους, αφού ήρθε τελευταία στις ψήφους.

Στο επόμενο μέρος του "The Voice" οι τρεις υποψήφιοι ανέβηκαν στο stage για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια που είχαν πει στα blinds και που τους είχαν δώσει το εισιτήριο για την δεύτερη φάση, τα battles.

Η Αρετή Κοσμίδου ερμήνευσε το "Let her go", ο Λευτέρης Κιντάτος το "Φεγγάρι μου χλωμό" και η Μαρία Έλενα Κυριάκου το "Because of you"!

Το κοινό, που είχε τον τελευταίο λόγο στον τελικό, αποφάσισε να αποχωρήσει από το "The Voice" ο Λευτέρης Κιντάτος, ο «λαϊκός γίγαντας» όπως τον είχε αποκαλέσει ο Αντώνης Ρέμος.

Λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, το δικό του showέδωσε ο Αντώνης Ρέμος με τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο, χαρίζοντας στο κοινό μεγάλες τους επιτυχίες!


Η αγωνία κορυφώθηκε και το κοινό «έστεψε» με την ψήφο του την Μαρία Έλενα Κυριάκου ως τη μεγάλη φωνή της Ελλάδας και την ομάδα της Δέσποινας Βανδή, μεγάλη νικήτρια του show!
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα

Σχετικά Show

  The voice