Αναζήτηση
Στα δικαστήρια για μία... μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου | iShow.gr
Ειδήσεις
Στα δικαστήρια για μία... μαγειρίτσα η Βέφα Αλεξιάδου
Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021
11:47


Μία διάσημη τηλεοπτική μαγείρισσα και ένας κοσμικός δημοσιογράφος κατέληξαν στα δικαστήρια για μια μαγειρίτσα κοτόπουλο... από το 2019.

Ο λόγος για τη Βέφα Αλεξιάδου και τον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, οι οποίοι έχουν μπει σε δικαστική διαμάχη για τη μαγειρίτσα κοτόπουλου που σέρβιρε πριν από δύο χρόνια ο δημοσιογράφος στο εστιατόριο που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν όταν στις 6 Απριλίου του 2019 η Βέφα Αλεξιάδου κατέθεσε αγωγή κατά του Κωνσταντίνου Μιναρετζή, αναφέροντας ότι ο γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος λειτουργούσε τότε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη με τον διακριτικό τίτλο "Κότα Κότα", χρησιμοποίησε το όνομά της στη μαγειρίτσα από κοτόπουλο έχοντας αναρτήσει και τη φωτογραφία της στην είσοδο του εστιατορίου, ενώ μοίραζε και φυλλάδια με τη φωτογραφία της, διαφημίζοντας εκείνο το Πάσχα τη "μαγειρίτσα της Βέφας".

Η Βέφα Αλεξιάδου με την αγωγή της ζητούσε το ποσό των 60.000 ευρώ ως αποζημίωση για ηθική βλάβη καθώς και την απαγόρευση να χρησιμοποιεί στο εξής το όνομά της στη μαγειρίτσα με κοτόπουλο που σέρβιρε στο κατάστημά του.

Άμεση ήταν η απάντηση από τον δημοσιογράφο, που στις 18 Απριλίου του 2019, κατέθεσε εξώδικο κατά της Βέφας Αλεξιάδου στο οποίο ανέφερε μεταξύ άλλων ότι τους συνέδεε φιλία χρόνων και πως με τη δική της ενθάρρυνση χρησιμοποίησε το όνομά της σε μία συνταγή δική του. Μάλιστα αναφέρει ότι οι συνομιλίες τους αυτές έγιναν παρουσία κι άλλων ατόμων.

Στις 27 Νοεμβρίου 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφασή του θεωρεί την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου ως "μη ασκηθείσα" και δίκασε ερήμην της, αφού δεν εμφανίστηκε ποτέ στη δικαστική αίθουσα. Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου 2021 ήταν η σειρά του Κωνσταντίνου Μιναρετζή να καταθέσει αγωγή κατά της Βέφας Αλεξιάδου ζητώντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση αφού ισχυρίζεται ότι μετά τον σάλο που έγινε με την αγωγή της Βέφας Αλεξιάδου εναντίον του, η επιχείρησή του έπεσε οικονομικά έξω και αναγκάστηκε να την κλείσει.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται στην αγωγή του ο δημοσιογράφος, μέχρι και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έγινε γνώστης της υπόθεσης και είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Βέφα Αλεξιάδου σχετικά. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης η οποία θα αποφασίσει αν θα γίνει δεκτή η αγωγή των 50.000 ευρώ του δημοσιογράφου κατά της γνωστής μαγείρισσας.

Πηγή: www.enikos.grΣχετικά πρόσωπα
Βέφα Αλεξιάδου
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551