Αναζήτηση:
Μάικλ Ντάγκλας: Δεν αυτοϊκανοποιήθηκα ποτέ μπροστά σε υπάλληλό μου
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018
16:19


Προκειμένου να... προλάβει τα χειρότερα με αποκαλύψεις επί αποκαλύψεων εις βάρος του,  ο Μάικλ Ντάγκλας σε συνέντευξή του έσπευσε να διαψεύσει ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά υπάλληλό του. 

Ο διάσημος ηθοποιός δήλωσε στο  Deadline Hollywood, ότι θέλησε να προλάβει τη δημοσίευση άρθρου από το The Hollywood Reporter κι αποκάλυψε ότι πληροφορήθηκε την καταγγελία της γυναίκας λίγο πριν από τα Χριστούγεννα.

Η γυναίκα εργαζόταν στην εταιρεία παραγωγής του Ντάγκλας, όπως ανέφερε ο ίδιος.

«Δεν ξέρω από πού ξεκίνησε. Είναι ένα τεράστιο ψέμα, είναι κατασκευασμένο και δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό», τόνισε στη συνέντευξή του ο ηθοποιός. 

Ο Ντάγκλας παραδέχθηκε ότι συχνά ότι μιλούσε χυδαία σε τηλεφωνικές του συνομιλίες και στις οποίες ήταν μπροστά η υπάλληλός, του όμως ποτέ δεν είχε μιλήσει άσχημα εναντίον της. 

«Την απέλυσα για τη δουλειά που έκανε, αλλά, εκείνη υποστηρίζει ότι την απέκλεισα από τη βιομηχανία, ότι την εμπόδισα να βρει άλλη δουλειά. Και μετά, ισχυρίζεται ότι αυνανίστηκα μπροστά της.»

Ειδικά όσον αφορά στην τελευταία καταγγελία ο Μάικλ Ντάγκλας τη χαρακτήρισε «απόλυτο ψέμα, κατασκευασμένο. Δεν υπάρχει καμία αλήθεια σε αυτό».

Όπως είπε ο διάσημος ηθοποιός, εκείνο που τον πληγώνει περισσότερο σ’ όλη αυτή την ιστορία είναι ότι βρέθηκε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να δώσει εξηγήσεις για τους «εφιαλτικούς» ισχυρισμούς εις βάρος του στη γυναίκα του, Κάθριν Τζέτα Τζόουνς και τα δύο παιδιά τους.


Πηγή: protothema.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα