Αναζήτηση:
People: ποια η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012
15:21

Η Beyonce, η δημοφιλής τραγουδίστρια της R&B χαρακτηρίζεται από το περιοδικό People ως «μία δύναμη της φύσης στον κόσμο του θεάματος και ένα είδωλο σε ό,τι αφορά το κάλλος και το στιλ» και σύμφωνα με το περιοδικό People είναι και η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο.

Η 30χρονη τραγουδίστρια Beyonce δήλωσε στο περιοδικό People ότι αισθάνεται «ομορφότερη όσο ποτέ άλλοτε, αφότου έφερε στον κόσμο» – στις 7 Ιανουαρίου τη μικρή Μπλού Άιβι Κάρτερ, πατέρας της οποίας είναι ο ράπερ Jay-Z.

H καταξιωμένη τραγουδίστρια Beyonce, που έχει 16 βραβεία Grammy στο ενεργητικό της 15χρονης καριέρας της, δηλώνει για την κόρη της: «Είναι τόσο μικροσκοπική. Ποτέ δεν είχα ξανανιώσει έναν τέτοιο δεσμό, έναν τέτοιο λόγο ύπαρξης».

Το περιοδικό τονίζει πως η Beyonce ξαναβρήκε τη φόρμα της κι έχασε το περιττό βάρος από την εγκυμοσύνη, ενώ προετοιμάζεται για μία συναυλία, που θα σημάνει την επιστροφή της στη σκηνή, στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Ατλάντικ Σίτι, στο Νιου Τζέρσεϊ.

Πέρσυ, το People είχε απονείμει τον τίτλο της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο στην τραγουδίστρια και ηθοποιό Jennifer Lopez, ενώ το 2010 στη Julia Roberts.

Πηγή: www.fimes.gr

Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα