Αναζήτηση
Μπέτυ Βαλάση: “Όταν είδα τον Σουλειμάν τρελάθηκα! Σας το λέω εγώ που οι Τούρκοι έσφαξαν τον μεγάλο αδελφό του πατέρα μου το 1922..."! | iShow.gr
Ειδήσεις
Μπέτυ Βαλάση: “Όταν είδα τον Σουλειμάν τρελάθηκα! Σας το λέω εγώ που οι Τούρκοι έσφαξαν τον μεγάλο αδελφό του πατέρα μου το 1922..."!
Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013
12:35
Κάθε φορά που δίνει συνέντευξη η αγαπημένη «Λωξάντρα»- Μπέτυ Βαλάση, δίνει πάντα ωραίους τίτλους και φυσικά ατάκες με περιεχόμενο και αλήθεια...

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό περιοδικό "My tv" ,σχολίασε, μεταξύ άλλων, την «εισβολή» των τούρκικων σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση.

«Δεν με ενδιαφέρει αν είναι τούρκικα ή από τη Λιβύη ή βραζιλιάνικα. Δεν έχω πρόβλημα από ποια χώρα είναι. Και σας το λέω εγώ που οι Τούρκοι έσφαξαν τον μεγάλο αδελφό του πατέρα μου το 1922. Όμως οι πολιτικοί είναι η καταστροφή, δεν είναι οι λαοί. Όσοι δεν έχουν μνήμες αλλά και πίκρες να μη μιλάνε. Πάμε ξανά στα τηλεοπτικά!

Όταν είδα τον «Σουλεϊμάν», τρελάθηκα. Εκπληκτική παραγωγή, σπουδαίοι ηθοποιοί και στις όποιες ερωτικές σκηνές που προβάλλουν δεν υπάρχει κάτι για να ντραπείς, Αντίθετα, έχουν υπάρξει πολλές ελληνικές παραγωγές και έβλεπα πράγματα που μου ερχόταν να φωνάξω «Σταματήστε!». Στα τούρκικα σίριαλ η σεξουαλική επαφή δεν φαίνεται χυδαία και ούτε είναι στην πραγματικότητα".
Share on :

Πηγή: tvnea.blogspot.com
Σχετικά πρόσωπα
Μπέτυ Βαλάση
Επικοινωνήστε με το iShow.gr
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
Αρχική Σελίδα
Ταινίες
Τηλεόραση
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551