Αναζήτηση:
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2016
13:01

Οι δυο τους μπορεί να αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο μένουν συνεχώς στο πλευρό των παιδιών τους. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά θα περάσουν τα πρώτα τους Χριστούγεννα ως χωρισμένο ζευγάρι και έχουν οργανώσει ήδη το πρόγραμμά τους, ώστε τα αγόρια τους να περάσουν όσο το δυνατόν καλύτερα αυτές τις γιορτές.

Έτσι, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Real της Σήλιας Αποστόλου, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ANT1 ετοιμάζει βαλίτσες για το Κιλκίς. Η Φαίη Σκορδά μαζί με τον Γιάννη και τον Δημητράκη της θα επισκεφθούν το πατρικό της σπίτι, όπως δηλαδή κάνουν και κάθε χρόνο. Αμέσως μετά την επιστροφή τους, ο μεγάλος γιος, Γιάννης θα βρεθεί με τον μπαμπά του και τους φίλους του προκειμένου να κάνουν μαζί Πρωτοχρονιά σε έναν άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό. Μη ξεχνάμε εξάλλου πως ο Γιώργος Λιάγκας λατρεύει τα μακρινά ταξίδια στο εξωτερικό.

Μάλιστα όπως διαβάζουμε και στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά δεν έσπασαν την παράδοση και έτσι στόλισαν μαζί το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι τους στη Βουλιαγμένη με τον Γιαννάκη τους να εκτελεί χρέη φωτογράφου. Ένας πολύ φιλικός χωρισμός για τους παρουσιαστές!


Πηγή: fthis.gr


Πηγή: www.markostv.gr
Συζητήστε για την είδηση
 Δημοσίευση στο

Σχετικά με την είδηση πρόσωπα