(2020). ΠΡΕΜΙΕΡΑ. Επεισόδιο: Το γαστρονομικό μωσαϊκό της Κέρκυρας. Τα 400 χρόνια Ενετοκρατίας δεν θα μπορούσαν να μην έχουν αφήσει το σημάδι τους στην κερκυραϊκή κουζίνα. Στο νησί, η Νταϊάν δοκιμάζει μοσχαράκι σοφρίτο και σαλάτα με πορτοκάλι, και ετοιμάζει με τη σειρά της μπουρδέτο και παστίτσιο. Παραγωγή: ΗΠΑ
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα