Σήμερα έχουμε σούπα. Στο Ουίγκαν ο Γκρεγκ είναι σε εργοστάσιο σούπας που παράγει 2 εκ. κονσέρβες ημερησίως, η Τσέρι μετρά την περιεκτικότητα βιταμινών σε φρέσκα και κατεψυγμένα λαχανικά, ενώ η Ρουθ μαγειρεύει σούπα με βουτυρωμένο σπανάκι με συνταγή του Ρόμπερτ Μέι (17ος αι). (2019)
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα