Η παραγωγή τσίπουρου, η διάθεση και η πώλησή του είναι το αντικείμενο της εκπομπής σε ένα καζαναριό στον Τύρναβο Λάρισας. Καθηγητές του ΤΕΙ Λάρισας δημιούργησαν λαχανικά εμπλουτισμένα με ουσίες κατά του σακχάρου. Τέλος, ο βιοκαλλιεργητής Γκουτσαμπασούλης Κώστας μας μιλά για την δική του εμπειρία.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα