«Αυτά συμβαίνουν καθημερινά» αναφέρει ο πατέρας του Βασίλη Μπισμπίκη, για το τροχαίο που προκάλεσε ο γιος του στη Φιλοθέη και για το γεγονός ότι εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος.
Η Ελευθερία Πάλλα μίλησε για την επερχόμενη μεγάλη μεταμόρφωση του ρόλου της «Σοφίας» στον «Άγιο Έρωτα» και τις ανατροπές που θα φέρει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.
Η «Κοινωνία Άνω Κάτω» κάνει πρεμιέρα στο OPEN με τους Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Κατερίνα Παπακωστοπούλου, Αναστάσιο Ντούγκα και Σταύρο Μπαλάσκα, φέρνοντας διαφορετικές οπτικές στα κοινωνικά ζητήματα.
Το εξοχικό σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου στη Χαλκιδική κληρονομήθηκε από τις εγγονές της, όμως άλλαξε χέρια το περασμένο καλοκαίρι και πλέον αποτελεί ιδιοκτησία ξένου επενδυτή.
Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση, συμφωνείτε με τη χρήση cookies από το iShow.gr. Μάθετε περισσότερα