Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Μεγαλοφυής - iShow.gr
Μεγαλοφυής (Megamind)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κινούμενα σχέδια
Επιστημονική Φαντασία
Κωμωδία
Δράσης
Είδος
Κινούμενα σχέδια επιστημονικής φαντασίας αμεριακνικής παραγωγής 2010
Διάρκεια
96'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Μεγαλοφυής είναι ένας πανέξυπνος και διαβολικός υπέρ-κακός και παράλληλα, από τους πλέον αποτυχημένους. Στην πάροδο των χρόνων, έχει προσπαθήσει να κατακτήσει την πόλη με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς, αλλά κάθε προσπάθειά του συνιστά άλλη μια κολοσσιαία αποτυχία… Όταν κατορθώνει και σκοτώνει τον μπερτοφορεμένο υπέρ-ήρωα Μέτρο Μαν -έστω και κατά λάθος- συνειδητοποιεί πως τώρα πια δεν έχει κανένα σκοπό στη ζωή του, αφού δεν έχει κανέναν αντίπαλο κι αποφασίζει, πως ο μόνος τρόπος να ξεφύγει από αυτό το τέλμα είναι να δημιουργήσει ένα νέο ήρωα για αντίπαλό του. Έτσι γεννιέται ο Τάιταν, που είναι μεγαλύτερος, καλύτερος και πιο δυνατός απ' ότι ποτέ του υπήρξε ο Μέτρo Mαν, αλλά κι αυτός πολύ σύντομα αρχίζει να πιστεύει πως είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να είσαι κακός παρά καλός… Τώρα ο Μεγαλοφυής πρέπει να νικήσει την ίδια του (τώρα πια) διαβολική δημιουργία. Μπορεί ο εξυπνότερος άνθρωπος του κόσμου να πάρει για μια φορά την έξυπνη απόφαση; Μπορεί η Σατανική αυτή Ιδιοφυΐα να αλλάξει πλευρά και να γίνει ο Ήρωας της δικής του ιστορίας;
Trailer
Trailer
Trailer
Πληροφορίες
Είναι Μπλε… Μπαγάσας… Μπανέξυπνος… Με μια λέξη… Μεγαλοφυής!!!! Από το σκηνοθέτη των πολυαγαπημένων ταινιών animation Μαδαγασκάρη και Μαδαγασκάρη 2 ένας νέος 3D αντι-ήρωας που, παρά την κακία του, θα λατρέψουμε, απολαμβάνοντας στις φωνές… κάποιους από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλιγουντ, μεταξύ των οποίων κι ο Μπραντ Πιτ!

Ένα animation γεμάτο σκηνές δράσης και καυστικό χιούμορ που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους!

ΤRIVIA

* Στον κόσμο των υπερ-ηρώων, οι κακοί σπανίως παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο ρόλος αυτός ανήκει πάντοτε στους όμορφους και λαμπερούς ήρωες που τους αντιμετωπίζουν και τους κατατροπώνουν. Στην επική κωμική περιπέτεια «Μεγαλοφυής» ο κακός επιτέλους βρίσκεται στο επίκεντρο! Έτσι, γεννιέται η ιστορία του Μεγαλοφυή κι εμείς επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και την εκδοχή της από την πλευρά του κακού αλλά και να κατανοήσουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης ενός καλού για κάθε κακό ήρωα.
* Η αρχική ιδέα ήταν η ταινία να είναι live action, εντούτοις οι δυνατότητες που σου δίνει το τμήμα γραφικών ενός στούντιο όπως η Dreamworks Animation έκαναν τους παραγωγούς να αλλάξουν πολύ σύντομα γνώμη. Έτσι μπόρεσαν να εξερευνήσουν ποικιλοτρόπως και να πειραματιστούν με άνεση με τη σχέση ηρώων και κακών.
Συμμετέχουν
Χριστόδουλος Στυλιανού
Μεγαλοφυής - Ελληνική μεταγλώττιση
Λεωνίδας Κακούρης
Μέτρο Μαν - Ελληνική μεταγλώττιση
Μάντυ Λάμπου
Ροξάν Ρίτσι - Ελληνική μεταγλώττιση
Αντίνοος Αλμπάνης
Χαλ/Τάιταν - Ελληνική μεταγλώττιση
Νέστωρ Κοψιδάς
Μινιόν - Ελληνική μεταγλώττιση
Σπύρος Ζούπανος
Μπέρναρντ - Ελληνική μεταγλώττιση
Μανώλης Γιούργος
Διευθυντής - Ελληνική μεταγλώττιση
Γιώργος Παπαδόπουλος (τραγου
Ελληνική μεταγλώττιση
Μαρία Παπαδοπούλου Ζερβού
Ελληνική μεταγλώττιση
Θοδωρής Προκοπίου
Ελληνική μεταγλώττιση
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz