Αναζήτηση
Σίγουρα, ίσως - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Σίγουρα, ίσως - iShow.gr
Είδος
Ρομαντική κομεντί αγγλικής παραγωγής 2008
Διάρκεια
108'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Κομεντί
Ρομαντική

Ο 30χρονος Γουίλ Χέις καλείται να δώσει εξηγήσεις στη μικρή του κόρη, Μάγια, τόσο για το διαζύγιο που πρόκειται να πάρει όσο και για τη ζωή του πριν από το γάμο του, καθώς η μικρή θέλει να μάθει τα πάντα για το πώς γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι γονείς της. Έτσι, ο Γουίλ της αφηγείται την ιστορία τις ζωής του, δίχως τις πικάντικες, ενήλικες λεπτομέρειες και χρησιμοποιώντας τυχαία ονόματα για τις τρεις γυναίκες της ζωής του. Η Μάγια τώρα καλείται να συνθέσει τα κομμάτια του παζλ για να ανακαλύψει ποια από τις τρεις ιστορίες αφορούν στη μητέρα της. Τελικά η αγάπη μπορεί και να μην είναι και τόσο απλή υπόθεση, αλλά σίγουρα ποτέ δεν είναι αργά να γυρίσει κανείς στο παρελθόν, αφού ενδέχεται να βρει ακόμα και την απόλυτη ευτυχία…

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
INFO

• Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε πριν από χρόνια στο σκηνοθέτη, όταν αποφάσισε να γράψει μια ιστορία αγάπης που να διατρέχει πάνω από μια δεκαετία. «Υπάρχει μια ολόκληρη παράδοση ταινιών που η υπόθεσή τους επεκτεινόταν σε μεγάλα χρονικά διαστήματα κι αυτό που μου άρεσε σε αυτές, είναι η βαθιά ταύτιση με τους χαρακτήρες ακριβώς επειδή τους παρακολουθείς σε μια ιστορία που εξελίσσεται σε βάθος χρόνου.» σχολιάζει ο σκηνοθέτης.
• Ο Ράιαν Ρέινολντς και η Άιλα Φίσερ έχουν «προϋπηρεσία» σε ανατρεπτικές κωμωδίες. Ο πρώτος ήταν πρωταγωνιστής στο Just Friends και η δεύτερη στο Wedding Crashers.
• Στην πρώτη επαφή του με το σκηνοθέτη ο Ράιαν Ρέινολντς τον κατέπληξε με τον τρόπο που είχε συλλάβει το ρόλο. Σχολιάζει ο σκηνοθέτης: «Ένα από τα πρώτα πράγματα που μου είπε είναι «Μοιάζει με ρόλο που θα έπαιζε ο Jimmy Stewart». Και η αλήθεια είναι πως αυτό φανταζόμουν κι εγώ. Όταν τον πρωτοσυνάντησα με γοήτευσε και έχει μια ποιότητα που δεν βρίσκεις εύκολα.»
• Η ταινία πραγματεύεται την αγάπη σε κάθε της μορφή: τη ρομαντική, τη γονική, τη φιλική, τη χαμένη…
• Οι πρόβες ήταν διαρκείας και οι ηθοποιοί κλήθηκαν να αυτοσχεδιάσουν σε πολλά σημεία.
• Η δράση λαμβάνει χώρα αποκλειστικά και μόνο στη Νέα Υόρκη και διατρέχει την περίοδο 1992-2008.
• Τη μουσική επένδυση της ταινίας έχει επιμεληθεί ο Κλιντ Μανσέλ.

Συμμετέχουν
Ράιαν Ρέινολντς
Will Hayes
Ρέιτσελ Βάις
Summer Hartley
Άιλα Φίσερ
April Hoffman
Ελίζαμπεθ Μπανκς
Emily
Άμπιγκειλ Μπρέσλιν
Maya Hayes
Ντέρεκ Λουκ
Russell T. McCormack
Ανν Νίγκεν
Ad Exec
Ντάνα Έσκελσον
Angry Girl's Mom
Kevin Corrigan
Simon
Κέβιν Κλάιν
Hampton Roth
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551