Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Πιστά ερωτευμένοι - iShow.gr
Πιστά ερωτευμένοι (Keeping the faith)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Αισθηματική
Δραματική
Είδος
Αισθηματικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2000
Διάρκεια
112'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Τζέικ, ο Μπράιαν και η Άννα αποτελούν ένα ερωτικό τρίγωνο. Όλα καλά μέχρι εδώ, με την μόνη διαφορά όμως πως ο Τζέικ είναι ραβίνος ενώ ο Μπράιαν καθολικός ιερέας!

Όλα άρχισαν από τη στιγμή που οι δύο φίλοι συνάντησαν για μια ακόμη φορά και μετά από αρκετά χρόνια την Άννα. Την είχαν γνωρίσει ως ένα διστακτικό και «άγουρο» κορίτσι όμως τώρα πια η Άννα έχει εξελιχθεί σε μια γοητευτική γυναίκα με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και τσαχπινιά. Μια επανασύνδεση που τους αναστατώνει και δεν αργεί να τους φέρει αντιμέτωπους με το περιβάλλον τους, έναν κόσμο βασισμένο σε αυστηρές ηθικές αρχές. Διότι το μοναδικό εμπόδιο για τον Τζέικ και τον Μπράιαν, προκειμένου να διεκδικήσουν την καρδιά της Άννα, είναι η θρησκεία τους. Ο Τζέικ, που πρόκειται να προαχθεί στη συναγωγή που υπάγεται, δεν μπορεί να παντρευτεί άλλη γυναίκα εκτός από Εβραία. Παράλληλα, ο Μπράιαν έχει δώσει όρκο αγνότητας με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται να συνευρεθεί με γυναίκα...
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Έντουαρντ Νόρτον και ένα σεμνό ρομαντικό δράμα με πρωτότυπο σενάριο και απολαυστικές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό τρίο.
Συμμετέχουν
Μπεν Στίλερ
Rabbi Jake Schram
Έντουαρντ Νόρτον
Father Brian Finn
Τζένα Έλφμαν
Anna Riley
Αν Μπάνκροφτ
Ruth Schram
Ίλαϊ Γουάλας
Rabbi Ben Lewis
Ρον Ρίφκιν
Larry Friedman
Μίλος Φόρμαν
Father Havel
Holland Τέιλορ
Bonnie Rose
Λίζα Έντελσταϊν
Ali Decker
Ρίνα Σόφερ
Rachel Rose
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz