Αναζήτηση
Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού - iShow.gr
Διάρκεια
131'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση

Ο ριψοκίνδυνος αρχαιολόγος Μπεν Γκέιτς, αναζητά έναν χαμένο εδώ και 200 χρόνια θησαυρό, που οκτώ γενιές της οικογένειάς του δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Για να το καταφέρει, πρέπει να κλέψει τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ, να αποκωδικοποιήσει τον κρυμμένο χάρτη, να αποφύγει το FBI και να γλυτώσει από τους άλλους επίδοξους χρησοθήρες, που θέλουν τον θάνατό του... Και αυτό δεν είναι παρά μόνο το πρώτο βήμα!

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΕIΤΖ επιστρέφει στο είδος που γνωρίζει καλύτερα από όλα, ενώ ο εκρηκτικός παραγωγός ΤΖΕΡΙ ΜΠΡΟΥΚΧΑΙΜΕΡ δημιουργεί ακόμη μια φορά την περιπέτεια της χρονιάς!

Οι σεναριογράφοι ΚΟΡΜΑΚ και ΜΑΡΙΑΝ ΓΟΥΙΜΠΕΡΛΕI κλήθηκαν για να προσθέσουν καινούρια στρώματα μυστηρίου και περιπέτειας στην ιστορία. Ασφαλώς από την πένα τους δεν έλειψε το ευρηματικό χιούμορ αλλά και το ρομαντικό στοιχείο που φωτίζει κι άλλες πτυχές της ιστορίας. Μέσα από έρευνα, διαπίστωσαν πως στην Αμερική των τέλων του 18ου αιώνα, πολλοί εκπρόσωποι των ανώτατων κοινωνικών στρωμάτων ανήκαν σε μυστικές οργανώσεις, επιστολές γράφονταν σε ακατάληπτη κωδικοποιημένη γλώσσα, κρυπτικά μασονικά σύμβολα ήταν χαραγμένα σε δημόσια κτίρια ενώ θησαυροί κρύβονταν με επιμέλεια στα πιο ανύποπτα σημεία. Ένας κόσμος υπόγειος ζούσε και εξελισσόταν παράλληλα με τη διάφανη ζωή των καθημερινών ανθρώπων. Αυτήν την ερμητική ατμόσφαιρα προσπάθησαν να αποκρυπτογραφήσουν στο σενάριό τους. Για μεγαλύτερη αληθοφάνεια μάλιστα, οι συντελεστές συμβουλεύτηκαν αληθινούς κυνηγούς θησαυρών που ρισκάρουν τη ζωή τους για να λύσουν ανεξιχνίαστα μυστήρια, ώστε να αντιληφτούν καλύτερα τα κίνητρά τους. Επίσης, συμβουλεύτηκαν διακεκριμένους κρυπτογράφους και αναγνώστες δισεπίλυτων κωδικών, για να σχεδιάσουν καλύτερα τους γρίφους που ο Μπεν Γκετς έπρεπε να λύσει. Όσο για τη σκηνή της αρπαγής της Διακήρυξης της Ανεξαρτησίας; Εκεί επιστρατεύτηκαν ειδικοί στη στρατηγική εγκλήματος για να καταστρώσουν ένα αληθοφανές σχέδιο!

Φωτογραφίες
Παίζουν
Νίκολας Κέιτζ
Ben Gates
Νταϊάν Κρούγκερ
Abigail Chase
Τζάστιν Μπάρθα
Riley Poole
Σον Μπιν
Ian Howe
Γιον Βόιτ
Patrick Gates
Χάρβει Καιτέλ
Sadusky
Κρίστοφερ Πλάμερ
John Adams Gates
Ντέιβιντ Νταγιάν Φίσερ
Shaw
Στιούαρτ Finlay-McLennan
Powell
Oleg Taktarov
Shippen
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551