Αναζήτηση
Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Επαγγελματίας καρδιοκατακτητής - iShow.gr
Είδος
Ρομαντική κομεντί παραγωγής 2010.
Διάρκεια
105'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Ρομαντική
Ο Άλεξ (Ντουρί) και η αδερφή του βγάζουν τα προς το ζην χωρίζοντας ζευγάρια. Αναλαμβάνουν περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο, από το Μονακό μέχρι το Παρίσι. Καμία χώρα δεν είναι αρκετά μακριά και καμία πρόκληση ανυπέρβλητη. Με την επιτυχία τους να αγγίζει το 100%, είναι σίγουρα κορυφές στον χώρο τους. Όσο όμως ανήθικο και ποταπό κι αν φαίνεται το επάγγελμά τους, διέπεται από κάποιους κανόνες που το καθιστούν εξαιρετικά έντιμο:

Κανόνας 1ος: Δεν χωρίζουμε ποτέ ευτυχισμένα ζευγάρια.
Κανόνας 2ος: Δεν ερωτευόμαστε ποτέ.

Όταν ένας πλούσιος άνδρας θα τους προσλάβει για να χωρίσουν την κόρη του από τον φίλο της, οι κανόνες αυτοί θα δοκιμαστούν. Κατόπιν εξονυχιστικής έρευνας, οι δύο επαγγελματίες καταλήγουν ότι πρόκειται για το τέλειο ζευγάρι. Λόγω οικονομικών προβλημάτων όμως, τα δύο αδέρφια αναγκάζονται να αναλάβουν τη δουλειά (παραβαίνοντας τον κανόνα #1). Έχοντας περάσει μόλις λίγες μέρες με την Ζουλιέτ (Παραντί), ακόμα και ο Άλεξ, ο πιο επαγγελματίας των επαγγελματιών καταλήγει να υποκύψει στη γοητεία της (παραβαίνοντας τον κανόνα #2). Η φήμη της εταιρείας τους κινδυνεύει και για πρώτη φορά, αυτός που ξέρει πώς να ραγίζει τις καρδιές των άλλων θα δοκιμάσει πόσο πολύ πονάει.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ΡΟΜΑΝ ΝΤΟΥΡΙ – ΑΛΕΞ
"Με κατάλληλη προετοιμασία, καμία γυναίκα δεν μου αντιστέκεται".

Ο Άλεξ είναι γύρω στα τριάντα και έχει νόστιμο πρόσωπο. Είναι σε άριστη φυσική κατάσταση. Είναι αρκετά οξύθυμος.
Το επάγγελμά του: Επαγγελματίας Καρδιοκατακτητής
Ο στόχος του: Να αφυπνίσει τις γυναίκες-στόχους ότι η συναισθηματική τους ζωή είναι συμβιβασμός.
Τα επαγγελματικά του όπλα: Η αποπλάνηση, το ψέμα, η υποκριτική, το θράσος, το λέγειν.
Οι γυναίκες που αναλαμβάνει να γοητεύει πέφτουν σαν τις μύγες. Μέσα στα δέκα χρόνια που ασχολείται με αυτή τη δουλειά, δεν απέτυχε ποτέ του σε αποστολή. Είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να πετύχει το στόχο του: μεταμφιέζεται, μιλάει πολλές γλώσσες, χορεύει σαν θεός, μαγειρεύει σαν σεφ και άλλα πολλά. Η εταιρεία όμως, που ίδρυσε με την αδερφή του και τον γαμπρό του είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η "επιχείρηση Ζουλιέτ" έρχεται πάνω στην ώρα για να ξαναγεμίσει το ταμείο.

ΒΑΝΕΣΑ ΠΑΡΑΝΤΙ – ΖΟΥΛΙΕΤ
"Δεν μπήκατε ποτέ στον πειρασμό να έχετε μια περιπέτεια με κάποια που πρόκειται να παντρευτεί; Ελάτε, θα το κάνουμε στο δοκιμαστήριο. Δεν φοράω εσώρουχο σήμερα. Μόνο το φόρεμά μου θα πρέπει να σηκώσετε".

Η Ζουλιέτ είναι 30 ετών. Είναι γοητευτική, λεπτή και αθλητική. Σε δέκα μέρες πρόκειται να παντρευτεί τον Τζόναθαν.
Τα γνωρίσματα του χαρακτήρα της: Μεγάλο αίσθημα ανωτερότητας, δυσλειτουργική σχέση με τον πατέρα της, πολύ έξυπνη, οικονομικά ανεξάρτητη, αγαπάει την πολυτέλεια, σιχαίνεται την αδικία.
Το επάγγελμά της: Ειδικός οινολόγος
Λατρεύει: Τα τραγούδια του Τζορτζ Μάικλ, την ταινία "Diamants sur Canape", τις χορογραφίες από την ταινία "Dirty Dancing".
Η Ζουλιέτ κρύβει ένα μυστικό. Όταν πέρασε στο πανεπιστήμιο, εξαφανίστηκε ρίχνοντας μαύρη πέτρα πίσω της και χωρίς να δώσει καμία απολύτως εξήγηση. Μετά από έναν χρόνο επέστρεψε και άλλαξε τρόπο ζωής.

ΖΟΥΛΙ ΦΕΡΙΕ - ΜΕΛΑΝΙ
"Ο Άλεξ δεν κοιμάται ποτέ με τις γυναίκες-στόχους. Τα μάτια τους ανοίγουμε, όχι τα πόδια".

Η Μελανί είναι η αδερφή του Άλεξ. Είναι 15 χρόνια παντρεμένη με τον Μαρκ. Η αγάπη της γι' αυτόν παραμένει ίδια όπως και την πρώτη μέρα, αλλά του το δείχνει πια με διαφορετικό τρόπο. Μεταξύ του, δεν βγάζει κανείς άκρη.
Εδώ και πολλά χρόνια εργάζεται με τον αδερφό της. Είναι οικονομική διευθύντρια της εταιρίας που έχουν ιδρύσει. Εκείνη έθεσε τους δεοντολογικούς κανόνες της επιχείρησης: Δεν χωρίζουμε ποτέ ζευγάρια για λόγους ρατσιστικούς ή θρησκευτικούς. Επεμβαίνουμε μόνο όταν η γυναίκα είναι δυστυχισμένη. Απόλυτη εχεμύθεια. Απομάκρυνση αμέσως μετά το τέλος της αποστολής.
Τα γνωρίσματα του χαρακτήρα της: Καλόψυχη, με χιούμορ, οξύνους, σοφή και συνετή, εξαιρετικά επιδέξια, λατρεύει την καλή δουλειά, πάντα πρόθυμη, παρορμητική, ενεργητική με προτίμηση στις περιπέτειες και τις ξένες γλώσσες.

[[page_break]]
ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΝΑΜΙΕΝ - ΜΑΡΚ
"Όλη νύχτα φώναζες με ηδονή το όνομά μου και τώρα ρωτάς ποιος είμαι; Θα ξανακάνουμε έρωτα να σου φρεσκάρω τη μνήμη".

Ο Μαρκ είναι το έτερον ήμισυ της Μελανί. Είναι ο γαμπρός του Άλεξ. Θέλει να του μοιάσει, να γίνει κι αυτός καρδιοκατακτητής. Αλλά δεν τα καταφέρνει.
Η δουλειά του στην εταιρία: η τεχνική κάλυψη των αποστολών. Είναι μάγος στους υπολογιστές.
Τα γνωρίσματα του χαρακτήρα του: ευγενικός, εξυπηρετικός, ειλικρινής, με απίθανο στυλ, λατρεύει την καλή δουλειά, λατρεύει να μπαίνει στο πετσί του ρόλου. Είναι ένας "ποιητής της καθημερινότητας" που τις αρετές του δεν τις βλέπει κανείς με την πρώτη ματιά.

ΕΛΕΝΑ ΝΟΓΚΕΡΑ - ΣΟΦΙ
"Τρεις μέρες έχω να κάνω σεξ και έχω πάθει ζημιά".

Η Σοφί είναι η παιδική φίλη της Ζουλιέτ. Δέκα χρόνια έχουν να συναντηθούν. Είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα ηλικίας 30 ετών, χωρίς αναστολές και μάλλον νυμφομανής. Το ντύσιμό της είναι η επιτομή του στυλ! Φοράει διαρκώς ρούχα με έντονα χρώματα. Έχει μια προφανή τάση προς το αλκοόλ. Είναι πολύ του χρήματος. Ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Είναι μια γυναίκα που αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της.

ΑΝΤΡΙΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ - ΤΖΟΝΑΘΑΝ
"Μια βδομάδα πριν παντρευτείς με έναν άντρα για όλη σου τη ζωή, είναι λογικό να έχεις αμφιβολίες".

Ο Τζόναθαν είναι ο αρραβωνιαστικός της Ζουλιέτ. Είναι αυτό που λέμε "ο πρίγκιπας του παραμυθιού". Της κάνει το ένα δώρο μετά το άλλο και της έχει τυφλή εμπιστοσύνη.
Είναι Άγγλος, γοητευτικός και πολύ στυλάτος. Το παρατσούκλι του είναι "ο Κύριος Τέλειος"! Γόνος καλής και εύπορης οικογένειας από το Λονδίνο, ίδρυσε μια τράπεζα σίτισης που θρέφει περισσότερα από 10 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο.

ΖΑΚ ΦΡΑΝΤΖ – ΒΑΝ ΝΤΕΡ ΜΠΕΚ (ο πατέρας της Ζουλιέτ)
"Δεν ξέρω τι θες να αποδείξεις και παντρεύεσαι τον Τζόναθαν. Δεν έχω τίποτα εναντίον του. Είναι καταπληκτικός, έξυπνος και σίγουρα πολύ καλό παιδί, αλλά θα βαρεθείς μαζί του".

Ξεροκέφαλος, οξύθυμος και πολυάσχολος άνθρωπος. Είναι περίπου 60 ετών και πολύ γοητευτικός. Το επάγγελμά του: Επιχειρηματίας, χονδρέμπορος ανθέων στο Ρουνζί. Ασχολείται όμως και με κάποια επιμέρους πράγματα που αφορούν καθαρά στον υπόκοσμο. Οι σχέσεις του με την κόρη του είναι τεταμένες και θυελλώδεις. Δέκα μέρες πριν το γάμο της Ζουλιέτ, προσλαμβάνει τον Άλεξ για να καταστρέψει αυτή τη σχέση που θεωρεί ότι είναι ενάντια στη φύση, πληρώνοντας όσο-όσο! Ευτυχώς να λέμε. Είχε τα δίκια του ο άνθρωπος.

Συμμετέχουν
Ρομέν Ντουρέ
Alex Lippi
Vanessa Paradis
Juliette Van Der Becq
Ζουλιέ Φεριέ
Mélanie
Φρανσουά Νταμιέν
Marc
Héléna Noguerra
Sophie
Άντριου Λίνκολν
Jonathan Alcott
Ζακ Frantz
Van Der Becq
Amandine Dewasmes
Florence
Jean-Yves Lafesse
Dutour
Jean-Marie Πάρις
Goran
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551