Αναζήτηση
Οκτάποδα φρικιά - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Οκτάποδα φρικιά - iShow.gr
Είδος
Κωμωδία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής 2002
Διάρκεια
91'
Συντελεστές
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Κωμωδία
Τρόμου

Τι παθαίνεις όταν διασταυρώνεις μια ποσότητα από τοξικά απόβλητα με μια ομάδα από θηριώδεις αράχνες;
Σε τρώνε! Οπως ξέρουν οι λάτρεις της κινηματογραφικής ανατριχίλας, μόλις γίνει το μοιραίο λάθος και υπάρξει διαρροή χημικών ουσιών, οι αράχνες μπορεί να φτάσουν σε τεράστιο μέγεθος και να σπείρουν τον πανικό και το θάνατο στους ανθρώπους. Στα ΟΚΤΑΠΟΔΑ ΦΡΙΚΙΑ, οι κάτοικοι μιας επαρχιακής πόλης ανακαλύπτουν έντρομοι ότι μια διαρροή επικίνδυνων χημικών ουσιών γίνεται η αιτία ώστε εκατοντάδες μικρές αράχνες να μεταλλαχθούν σε έντομα τεραστίων μεγεθών.
Και το χειρότερο; Είναι πολύ πεινασμένες...
Οταν ο κίνδυνος γίνεται ορατός, είναι στο χέρι του μηχανικού ορυχείων Κρις Μακ Κόρμικ (ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΡΚΕΤ) και της αστυνομικού Σαμ Πάρκερ (ΚΑΡΙ ΓΟΥΡΕΡ) να στρατολογήσουν μια επίλεκτη ομάδα από ανθρώπους της πόλης τους, στους οποίους περιλαμβάνονται, ο νεαρός γιος του σερίφη, Μάικ (ΣΚΟΤ ΤΕΡΑ), η κόρη του Ασλεϊ (ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ), ο θεότρελος εκφωνητής ραδιοφώνου Χάρλαν Γκρίφιθ (ΝΤΑΓΚ Ε. ΝΤΑΓΚ) και ο Διευθυντής Πητ Γουίλις (ΡΙΚ ΟΒΕΡΤΟΝ). Ολοι αυτοί θα ριχτούν στη μάχη ενάντια στα αιμοδιψή τέρατα με τα οκτώ πόδια.

Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η CFX (Μέρα Ανεξαρτησίας, Ο Πατριώτης) ανέλαβε το σχεδιασμό και την ολοκλήρωση των εξαιρετικά εντυπωσιακών οπτικών εφέ, σε σημείο που η ταινία να μας φέρνει στο μυαλό κλασικά δείγματα αυτού του κινηματογραφικού είδους, όπως είναι το Them και το The Black Scorpion.
Συμμετέχουν
Ντέιβιντ Αρκέτ
Chris McCormick
Κάρι Βούρερ
Sheriff Samantha Parker
Σκοτ Τέρα
Mike Parker
Σκάρλετ Τζοχάνσον
Ashley Parker
Doug E. Doug
Harlan Griffith
Rick Overton
Deputy Pete Willis
Leon Rippy
Wade
Ματ Czuchry
Bret
Τζέι Τζόουνς
Leon
Eileen Ράιαν
Gladys
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551