Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Frasier - iShow.gr
Frasier
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διάρκεια
60'
Υπόθεση
Ο επιφανής ψυχίατρος της Βοστόνης Φρέιζερ Κρέιν έχει μόλις χωρίσει και αποφασίζει να αλλάξει τη ζωή του και να αρχίσει μια νέα καριέρα στο Σιάτλ. Στόχος του να δημιουργήσει μια ραδιοφωνική εκπομπή, μέσα από την οποία θα «εκπέμπει» μικρές αλήθειες και σοφίες που μπορούν να βοηθήσουν τη ζωή του καθενός. Ωστόσο, δε είναι εύκολο να απολαύσει την εργένικη ζωή του, αφού είναι υποχρεωμένος να φιλοξενεί κάποια από τα μέλη της οικογένειάς του - τον ιδιότροπο πατέρα του, πρώην αστυνομικό, τη βοηθό του πατέρα του, τον ανταγωνιστικό αδελφό του και το σκύλο τους. Τα απρόοπτα και κωμικά περιστατικά που προκύπτουν από μια τέτοια συγκατοίκηση, δεν είναι το μόνο πράγμα που εμπνέει την καλή διάθεση του Φρέιζερ απέναντι στη ζωή… 
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Κωμωδία καταστάσεων που θεωρείται μια από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες στο είδος της στην ιστορία της τηλεόρασης.
Η σειρά έχει κερδίσει 37 βραβεία EMMY στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης κατά τη διάρκεια των 11 χρόνων προβολής της, σπάζοντας πολλά ρεκόρ βραβεύσεων. Παράλληλα, σχεδόν κάθε χρόνο είχε θέση στις περισσότερες κατηγορίες υποψηφιοτήτων για τη ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ, ΜΕ πολλές βραβεύσεις των συντελεστών της. Επίσης κατέκτησε επάξια πλήθος τιμητικών διακρίσεων και αναγνώριση από τους πιο απαιτητικούς συνδέσμους στο χώρο του θεάματος. Πολλά από τα επεισόδιά της τοποθετούνται ανάμεσα στα 100 καλύτερα επεισόδια όλων των εποχών από σχετικές ψηφοφορίες τηλεθεατών, ενώ σε δημοσκοπήσεις μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων οι φανατικοί πιστοί της σειράς της έδιναν το τίτλο της καλύτερης κωμικής σειράς όλων των εποχών.
Κέλσι Γκράμερ
Dr. Frasier Crane
Τζέιν Λιβς
Daphne Moon
Ντέιβιντ Πιρς
Dr. Niles Crane
Πέρι Γκίλπιν
Roz Doyle
Τζον Μαχόνι
Martin Crane
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz