Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Το απαγορευμένο βασίλειο - iShow.gr
Το απαγορευμένο βασίλειο (The Forbidden Kingdom)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Περιπέτεια
Φαντασίας
Είδος
Περιπέτεια φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής 2008.
Διάρκεια
113'
Συντελεστές
Υπόθεση

Ένας αμερικανός έφηβος που έχει μανία με τις πολεμικές τέχνες και τον ασιατικό πολιτισμό κάνει μια περίεργη ανακάλυψη σε ένα μαγαζάκι της Chinatown: ανάμεσα σε πολλά άλλα αντικείμενα βρίσκει την θρυλική ράβδο του Μοnkey King. Με την χαμένη ράβδο στο χέρι ο νεαρός βρίσκεται να ταξιδεύει πίσω στην αρχαία Κίνα, παρέα με μαχητές πολεμικών τεχνών σε μία επικίνδυνη αποστολή για την απελευθέρωση του αιχμαλώτου Monkey King.

Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία συνεργάζονται οι δύο διασημότεροι εκπρόσωποι των ανατολικών πολεμικών τεχνών, Τζετ Λι, και Τσάκι Τσαν.

Ο Monkey King είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ήρωες της κινεζικής μυθολογίας με ιστορία σχεδόν 500 χρονών. Γεννήθηκε από έναν βράχο και επέβαλλε ο ίδιος τον εαυτό του ως αρχηγό όλων των πιθήκων. Έχει υπερφυσικές δυνάμεις, μπορεί να πηδήξει από σύννεφο σε σύννεφο και να κερδίσει τους πιο δυνατούς μαχητές στο Κουγκ- Φου . Κύριο του όπλο είναι μια μαγική ράβδος.

Οι χορογραφίες πάλης έχουν την καλλιτεχνική επιμέλεια του Γιεν Γου Πινγκ χορογράφοΥ επίσης των ταινιών «The Matrix Revolution», «The Matrix Reloaded», «Τίγρης και Δράκος», «Kill Bill Volume I & II».

Συμμετέχουν
Τζετ Λι
The Monkey King
Τζάκι Τσαν
Lu Yan
Μάικλ Αντζάρανο
Jason Tripitikas
Γιφέι Λιου
Golden Sparrow
Κόλιν Τσου
Jade Warlord
Juana Collignon
Southie Girl
Morgan Benoit
Lupo
Bingbing Li
Ni Chang
Jack Posobiec
Southie
Τόμας Μακ Ντόνελ
Young Southie
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz