Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι Θεοί: Η κλοπή της αστραπής - iShow.gr
Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι Θεοί: Η κλοπή της αστραπής (Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Περιπέτεια
Φαντασίας
Είδος
Περιπέτεια φαντασίας καναδικής παραγωγής 2009.
Διάρκεια
120'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο επιρρεπής σε μπελάδες Πέρσι Τζάκσον παραλίγο να αποβληθεί από το σχολείο, αλλά αυτό είναι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει. Οι θεοί του Ολύμπου καθώς και διάφορα τέρατα έχουν μπει στη ζωή του Πέρσι, ξεπηδώντας από τις σελίδες των βιβλίων μυθολογίας που έχει στη βιβλιοθήκη του. Ο κεραυνός του θεού Δία έχει κλαπεί και ο Πέρσι θεωρείται ύποπτος. Ο νεαρός ήρωας ξεκινά ένα μεγάλο ταξίδι, μαζί με τους φίλους του, προκειμένου να συλλάβουν τον πραγματικό κλέφτη, να σώσουν την οικογένεια του Πέρσι και να ξεδιπλώσουν ένα μυστήριο που είναι πιο ισχυρό κι από τους ίδιους τους θεούς.
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρικ Ράιορνταν, το οποίο είναι το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι”, ενώ κυκλοφορεί και στα ελληνικά από της Εκδόσεις Πάπυρος. Το βιβλίο έμεινε για περισσότερες από 48 εβδομάδες στη λίστα των best sellers και στην πρώτη θέση των New York Times και Publishers’ Weekly, έχει συλλέξει περισσότερα από 20 βραβεία, τα δικαιώματά του έχουν πουληθεί σε 17 χώρες, ενώ η ελληνική μετάφραση έχει πουλήσει περισσότερα από 12.000 αντίτυπα μέσα στον πρώτο μόλις μήνα κυκλοφορίας του.

Οι περιπέτειες του Πέρσι Τζάκσον είναι εμπνευσμένες από την ελληνική μυθολογία, τοποθετώντας τους 12 Θεούς του Ολύμπου στην σύγχρονη εποχή. Στην ταινία “Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής” πρωταγωνιστούν οι τρεις νεαροί ηθοποιοί – οι οποίοι αναμένεται να μας απασχολήσουν ιδιαίτερα τα προσεχή έτη – Λόγκαν Λέρμαν, Αλεξάντρα Νταντάριο και Μπράντον Τ. Τζάκσον, καθώς και οι Πιρς Μπρόσναν, Ούμα Θέρμαν, Στιβ Κούγκαν, Ροζάριο Ντόσον, Κάθριν Κίνερ, Μελίνα Κανακαρίντις και Τζέικ Έιμπελ.

Ο Κρις Κολόμπους ("Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος", "Ο Χάρι Πότερ και η Κάμαρα με τα Μυστικά") ετοιμάζει μια κωμική περιπέτεια φαντασίας, με πολλά γνωστά ονόματα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα "The Lightning Thief" του Ρικ Ριόρνταν, το πρώτο βιβλίο της best seller σειράς "Percy Jackson & the Olympians".
Συμμετέχουν
Πιρς Μπρόσναν
Chiron
Ούμα Θέρμαν
Medusa
Ροζάριο Ντόσον
Persephone
Σον Μπιν
Zeus
Μπράντον Τζάκσον
Grover Underwood
Μελίνα Κανακαρίδης
Athena
Στιβ Κούγκαν
Hades
Κέβιν ΜακΚίντ
Poseidon
Κάθριν Κίνερ
Sally Jackson
Λόγκαν Λέρμαν
Percy Jackson
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz