Αναζήτηση
στο iShow.gr
στο πρόγραμμα τηλεόρασης
Borat Subsequent Moviefilm - iShow.gr
Borat Subsequent Moviefilm
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Κωμωδία
Είδος
Κωμωδία βρετανικής, αμερικανικής παραγωγής 2020
Διάρκεια
95'
Συντελεστές
Υπόθεση
Ο Μποράτ, καταδικασμένος από την κυβέρνηση του Καζακστάν σε ισόβια για το ρεζίλεμα της χώρας στην προηγούμενη ταινία του, παίρνει χάρη από τον Πρόεδρο, προκειμένου να ταξιδέψει ξανά στην αμερική και να δώσει ένα δώρο στον αντιπρόεδρο Μάικ Πενς προκειμένου, ο Πρόεδρος της χώρας του να κερδίσει την εύνοια του Τραμπ όπως κι άλλοι άθλιοι ηγέτες του πλανήτη.
Μόνο που το πλάνο του θα πάει εντελώς στραβά κι ο ήρωάς μας θα βρεθεί στη χώρα με την σχεδόν ημιάγρια έφηβη κόρη του, την οποία θα προσπαθήσει να μεταμορφώσει σε ελκυστικό θηλυκό στα πρότυπα των αμερικανίδων προκειμένου να την χαρίσει στον Μάικ Πενς. Η κόρη του Τουτάρ πιστεύει ότι οι γυναίκες πρέπει να ζουν σε κλουβί ή ότι το αιδίο της θα την δαγκώσει και θα την καταπιέ αν το αγγίξει, πιστή στις διδαχές που τα κορίτσια μαθαίνουν στην πατρίδα της και για εκείνη, το ταξιδι της στην Αμερική θα είναι μια αληθινή αποκάλυψη. 
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Η δεύτερη ταινία του Μποράτ, δεν είναι ούτε τόσο αστεία, ούτε τόσο αποκαλυπτική. Αλλά με κάποιο τρόπο είναι χρήσιμη, αν όχι απαραίτητη. 
Θα μπορούσε να πει κανείς πως ο Μποράτ μοιάζει με κάποιου είδους υπερήρωα που επιστρέφει κάθε φορά που ο κόσμος τον χρειάζεται, αφού πέρασαν ήδη 14 χρόνια από την προηγούμενη θριαμβευτική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη. Και θα μπορούσε να πει κανείς πως ο κόσμος (ή η Αμερική) όντως τον χρειάζεται με τον McDonald Τραμπ να είναι πρόεδρος της χώρας και τον κορονοϊό να σαρώνει ολόκληρο τον κόσμο.
Συμμετέχουν
Sacha Baron Cohen
Borat Sagdiyev
Maria Bakalova
Tutar Sagdiyev
Τομ Χανκς
Tom Hanks
Dani Popescu
Premier Nazarbayev
Manuel Vieru
Dr. Yamak
Miroslav Tolj
Nursultan Tulyakbay
Alin Popa
HueyLewis / Jeffrey Epstein Sagdiyev
Ion Gheorghe
Bilak Sagdiyev
Nicolae Gheorghe
Biram Sagdiyev
Marcela Codrea
Kuczek Villager
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz