Αναζήτηση
Ελένη - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Ελένη - iShow.gr
Είδος
Καθημερινή εκπομπή με την Ελένη Μενεγάκη
Συντελεστές
Σκηνοθεσία
Άλλοι συντελεστές
Ελένη Γελαλή
Αρχισυνταξία
Βασίλης Κοτρωνάρος
Οργάνωση παραγωγής
Βασίλης Λάγιος
Διεύθυνση παραγωγής
Άκης Μπαρμπουζάνης
Φωτογραφία
Ηλίας Λεδάκης
Σκηνογραφία
Βένια Καραγιάννη
Υπεύθυνη Καλεσμένων
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
VIDEO
Υπόθεση
Ψυχαγωγική εκπομπή
Ελένη είναι: Η παρέα που θέλεις δίπλα σου. Το πρόσωπο που σπάει το γυαλί και σε συναντά.
Ελένη είναι: Η λάμψη της διπλανής πόρτας.
Ελένη είναι: Τα μεσημέρια μας. Το χαμόγελο που μένει πάντα εκεί. Το δυνατό γέλιο που δεν φοβάται. Τα χρόνια που περνάνε όμορφα.
Ελένη είναι: Η φίλη που θέλεις να έχεις. Η πιο αυθόρμητη εκδοχή της τηλεόρασης. Η κρυμμένη πλευρά του εαυτού σου. Εσύ.
Trailer
Trailer
Φωτογραφίες
Πληροφορίες
2017 - 2018
Η «Ελένη» είναι παρέα, συνήθεια, σχέση ζωής. Κι όπως όλες οι παλιές φιλίες, ανανεώνεται. Προχωράει. Θέλει να εξελίσσεται. Να κινείται προς τα μπρός και να εξερευνά καινούργια πράγματα. Να κοιτάζει μέσα από αλλιώτικα «παράθυρα» το νέο τοπίο της ζωής μας. Αυτό θα κάνει φέτος. 
Η «Ελένη» θα συνεχίσει να είναι το χαμόγελό σας, κάθε μεσημέρι. Η «Ελένη» βγαίνει στο δρόμο, μπαίνει στο σπίτι σας, παίζει, διασκεδάζει, μαγειρεύει, μιλά για όσα σας απασχολούν, στη γλώσσα σας. Η «Ελένη» γίνεται καλύτερη, για να ζείτε καλύτερα μαζί. Έτσι κάνουν οι φίλοι…
Η «Ελένη» επιστρέφει.2016 - 2017

Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.
 
Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική- αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.
 
Η Ελένη μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά - όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.
 
Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.
 
Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

2013 - 2014
Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:00, η Ελένη Μενεγάκη θα ανοίξει την πόρτα του νέου τηλεοπτικού σπιτιού της έτοιμη να μοιραστεί με τους τηλεθεατές σκέψεις και συναισθήματα, να γελάσει, να συγκινηθεί, να συνωμοτήσει μαζί τους. Η αμεσότητα, η εξομολογητική διάθεση, η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων, η επισήμανση της λεπτομέρειας που κάνει τη διαφορά… θα δώσουν και φέτος όνομα στα μεσημέρια μας. Η εκπομπή με νέες και παλιές ενότητες, πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες επιστρέφει για να μονοπωλήσει το κοινό. Στο πλατό, η Ελένη θα υποδέχεται γνωστά αγαπημένα πρόσωπα αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους. Δίπλα στην Ελένη μία δυνατή ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό του στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Άση Μπήλιου, Βασίλης Καλλίδης και Άννα Μαρία Μπαρού. (2013 - 2014)

2012 - 2013
Πρεμιέρα, Δευτέρα, 1η Οκτωβρίου στις 13:00

Αφού ανέτρεψε το τηλεοπτικό σκηνικό της μεσημεριανής ζώνης την προηγούμενη σεζόν, η Ελένη επιστρέφει δυναμικά για άλλη μια χρονιά στο καθιερωμένο πλέον καθημερινό ραντεβού στις 13:00.

Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας. Μαζί τους γνωρίζουμε την Ελλάδα, τους ανθρώπους της, τις ιστορίες της.

Δίπλα στην Ελένη μία ανανεωμένη ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Κατερίνα Ζαρίφη, Άση Μπήλιου, Άλεξ Κάβδας, Αντωνία Καλλιμούκου, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Βασίλης Καλλίδης.

Αρχισυντάκτρια: Ελένη Γελαλή
Σκηνοθέτης: Σταύρος Ζερβάκης


2011 - 2012

Μετά από δεκαέξι χρόνια συνεχούς παρουσίας στην πρωινή ζώνη, η Ελένη Μενεγάκη αλλάζει συνήθειες και μαζί της αλλάζουμε και εμείς. Από τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, στις 13:00 και κάθε μέρα, δίνουμε ραντεβού στη συχνότητα του Alpha με την Ελένη, μια νέα εκπομπή αλλά και ένα γνώριμο, αγαπημένο πρόσωπο.

Με την αφοπλιστική της προσωπικότητα και τη ζεστασιά που αποπνέει, η Ελένη κρατάει για τρεις ώρες συντροφιά στους τηλεθεατές μέσα από μία εκπομπή ψυχαγωγική αλλά και χρηστική, επίκαιρη αλλά και αισιόδοξη. Μέσα από νέες και παλιές ενότητες η εκπομπή παρέχει στους τηλεθεατές ενημέρωση, πρακτικές συμβουλές, έξυπνες ιδέες αλλά και θετική ενέργεια. Με ακόμα πιο διευρυμένη θεματολογία, η Ελένη υποδέχεται όχι μόνο διάσημους προσκεκλημένους αλλά και καθημερινούς ήρωες που εμπνέουν με τη ζωή και τις πράξεις τους, καθώς και ειδικούς συνεργάτες που με την εμπειρία και τη γνώση τους φωτίζουν σημαντικά θέματα της καθημερινότητας και της επικαιρότητας.

Δίπλα στην Ελένη μία δυναμική ομάδα συνεργατών που θα δώσουν, ο καθένας με τον τρόπο του, το δικό τους στίγμα: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Άση Μπήλιου, Αλέξανδρος Μωρέλλας, Σοφία Χουντάση, Πέτρος Δεμερτζής και Άλεξ Κάβδας.

Αρχισυντάκτρια της εκπομπής είναι η Ελένη Γελαλή και σκηνοθέτης ο Κώστας Υφαντής.

2010 - 2011

Η Ελένη Μενεγάκη μας προσκαλεί σε ένα καθημερινό πρωινό ταξίδι.
Οδηγός η θετική σκέψη και η ανεβασμένη διάθεση! Προορισμός η φωτεινή πλευρά της ζωής!

Από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, τα πρωινά μας αποκτούν ένα ιδιαίτερο άρωμα.
Άρωμα εκλεκτού καφέ, άρωμα Ελένης!
Ραντεβού με την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της «Καφές με την Ελένη», κάθε πρωί, στις 10:00, στον Alpha, γιατί τα πρωινά θέλουν φως, χρώμα και συναίσθημα.

Η Ελένη Μενεγάκη, η σταθερή πρωινή μας επιλογή, επιστρέφει ανανεωμένη με δύναμη, χαμόγελο και κέφι για να γίνει και φέτος η πιο αληθινή, ζεστή, ζωντανή, τηλεοπτική μας παρέα.
Λαμπερή, δροσερή, αυθόρμητη, με χιούμορ και θετική ενέργεια, η Ελένη, η δική μας Ελένη, έρχεται για να βάλει φως, χρώμα και συναίσθημα στα πρωινά μας!

Ζεστή συντροφιά, φιλική κουβέντα, χαρούμενη διάθεση, αληθινά συναισθήματα, αισιοδοξία, ζωντάνια, επικοινωνία.
Αυτό είναι το… χαρμάνι του πιο απολαυστικού καφέ της μικρής οθόνης, του «Καφέ με την Ελένη»!

Η Ελένη Μενεγάκη έρχεται στη συντροφιά μας με αρωματικό καφέ, καλούς φίλους, λαμπερούς καλεσμένους, ενδιαφέροντα θέματα που θα αγγίζουν τη σύγχρονη ζωή αλλά και θα μας δείχνουν τρόπους απόδρασης από την καθημερινότητα, ξεχωριστές προτάσεις που θα μας ανεβάζουν τη διάθεση, έξυπνες συμβουλές που θα μας βοηθούν να αντιμετωπίσουμε τα… δύσκολα της ζωής, αλλά και μικρά μυστικά που θα μας αποκαλύπτουν τις καθημερινές χαρές της.
Ένας απολαυστικός καθημερινός καφές που τα έχει όλα…
Ανθρώπινες σχέσεις, οικογένεια, σωστή διατροφή, μυστικά ομορφιάς, μόδα, αστρολογία, γαστρονομικούς πειρασμούς, ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, λαμπερούς καλεσμένους, τραγούδι, χορό, και ό,τι άλλο μας ενδιαφέρει.

Η πρωταγωνίστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης, οι αγαπημένοι της συνεργάτες αλλά και νέα ταλαντούχα πρόσωπα, θα γίνουν μια μεγάλη χαρούμενη παρέα που θα μπαίνει κάθε πρωί στο σπίτι μας για να μας αλλάξει τη διάθεση και να βάλει χρώμα στη μέρα μας.

Καφέ με την Ελένη Μενεγάκη θα πίνουν κάθε πρωί οι: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας, Φαίδων Κεφαλέας, Άρης Καβατζίκης.
Ο Νίκος Μουτσινάς θα… «εισβάλλει» στη συντροφιά δύο φορές την εβδομάδα και θα τα… ανατρέπει όλα με το καυστικό χιούμορ του και τη μοναδική του διάθεση.
Φέτος στην παρέα προστίθενται η Χριστίνα Πολίτη, η Έλενα Αρσένη και ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης ο οποίος θα «φωτίζει» πλευρές της επικαιρότητας που μας αφορούν.
Η Άση Μπήλιου θα μοιράζεται μαζί μας τις πάντα ακριβείς αστρολογικές προβλέψεις της.
Ο Τάσος Παπαλαζάρου θα μας δίνει συμβουλές για τη διατροφή μας ενώ μελωδική συντροφιά θα μας κρατάει όπως πάντα ο Στέφανος Κόκκαλης.
Στην αρχισυνταξία της εκπομπής η Ελένη Γελαλή και στη σκηνοθεσία ο Κώστας Υφαντής.
Συμμετέχουν
Ελένη Μενεγάκη
Παρουσίαση - Επιμέλεια
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Δημοσιογραφική oμάδα
Ελιάνα Χρυσικοπούλου
Από Οκτώβρη 2012
Άρης Καβατζίκης
Δημοσιογραφική oμάδα
Εύη Φραγκάκη
Δημοσιογραφική oμάδα
Παναγιώτης Χατζηδάκης
Δημοσιογραφική oμάδα
Νάνσυ Παραδεισανού
Δημοσιογραφική oμάδα
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551