Αναζήτηση
Οι κηπουροί του Mega - iShow.gr
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Οι κηπουροί του Mega - iShow.gr
Είδος
Ψυχαγωγική εκπομπή ελληνικής παραγωγής 2010 - 2011
Συντελεστές
Άλλοι συντελεστές
Ιφιγένεια Κολλάρου
Αρχισυνταξία (2011 - 2012)
Χρύσα Κακιώρη
Αρχισυνταξία (2010 - 2011)
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Υπόθεση
Ψυχαγωγική εκπομπή
Η εκπομπή αποκτά ακόμη πιο χρηστικό χαρακτήρα και στις ήδη υπάρχουσες ενότητες -το μποστανάκι σου, ο γιατρός των φυτών, go μόνος σου, go green, το εργαλείο σου, το φυτό της ημέρας- προστίθενται και καινούριες.

Φυτά εσωτερικού χώρου: οι τρείς κηπουροί θα μας μάθουν τα πάντα γύρω από αυτά τα φυτά. Το βοτανάκι σου: θα μας δείξουν τη χρήση των βοτάνων και τις θεραπευτικές τους ιδιότητες. Καρποφόρα φυτά: θα μας μάθουν τα μυστικά τους και θα μας λύσουν όλες τις απορίες.

Και φυσικά και φέτος, θα μεταμορφώσουν χώρους σε πράσινες οάσεις μέσα στην πόλη.
Φωτογραφίες
Πληροφορίες

Σεζόν 2011 - 2012


Στο πρώτο επεισόδιο, που θα προβληθεί το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στις 18:10, οι «Κηπουροί του MEGA», θα μας δείξουν ποιες εργασίες πρέπει να κάνουμε, αυτή την εποχή, στον κήπο και το μπαλκόνι μας, αλλά και πώς γίνεται το σωστό κλάδεμα. Επίσης, θα μάθουμε τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε φυτά.


Ακόμη, στις μόνιμες στήλες:Το μποστανάκι σου: ο Σωτήρης Βρεττός θα σπείρει και θα φυτεύσει μαρούλι, που είναι το ιδανικό λαχανικό για να πειραματιστεί κάθε αρχάριος κηπουρός.


Το φυτό της ημέρας: Το φυτό της ημέρας είναι η τουλίπα. Θα δούμε πως φυτεύονται οι βολβοί της χρησιμοποιώντας το φυτευτήρι βολβών, ένα εργαλείο που κάνει την όλη διαδικασία πιο εύκολη.Go μόνος σου: ο Γιάννης Παναγιωτόπουλος θα μας δείξει πώς να φτιάξουμε ένα όμορφο ανθισμένο τοιχάκι από τσιμεντόλιθους.


Ο γιατρός των φυτών: ο Μάκης Τσόκας θα μας δείξει πως αντιμετωπίζουμε τον ωτιόρυγχο, ένα έντομο που προσβάλλει καλλωπιστικά και οπορωφόρα.Το βοτανάκι σου: θα μάθουμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του δεντρολίβανου, πώς να το αποξηράνουμε και με ποια φαγητά ταιριάζει.


Τα φυτά εσωτερικού χώρου: θα μάθουμε πώς να περιποιούμαστε το φίκο μπέντζαμιν, αλλά και που είναι το καλύτερο σημείο να τον βάλουμε στο σπίτι.


Το καρποφόρο σου: στην πρώτη εκπομπή θα γνωρίσουμε τη ροδιά και θα μάθουμε έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να καθαρίζουμε το ρόδι.
Σεζόν 2010 - 2011


Θέλεις κήπο, αλλά έχεις μια άδεια ταράτσα; Θέλεις ένα καταπράσινο μπαλκόνι; Φαντάζεσαι την αυλή σου γεμάτη φυτά;Την απάντηση στα ερωτήματα αυτά έχουν οι γεωπόνοι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος οι οποίοι από τις 16 Οκτωβρίου αναλαμβάνουν να μεταμορφώσουν αφιλόξενους άδειους χώρους σε μικρές οάσεις μέσα στην πόλη. Έτσι, οι τρεις «Κηπουροί του MEGA», με κέφι και χιούμορ κάνουν πραγματικότητα το όνειρο κάθε ιδιοκτήτη. Αφού επιλέξουν τον υπό διαμόρφωση χώρο δουλεύουν για την ολική μεταμόρφωση του παρέχοντάς μας ταυτόχρονα χρήσιμες πληροφορίες για την κηπουρική τέχνη.Από τις 16 Οκτωβρίου, οι «Κηπουροί του MEGA» γίνονται τα «φυλλαράκια» μας και μας βοηθούν να «μυηθούμε» στα μυστικά της κηπουρικής ώστε να γίνει η πόλη μας λίγο πιο «πράσινη»!


Συμμετέχουν
Μάκης Τσόκας
Σωτήρης Βρεττός
Γιάννης Παναγιωτόπουλος
iShow.gr - Ο κόσμος της Showbiz
ΑΪΣΟΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET Μ.ΙΚΕ
Επικοινωνία: press@ishow.gr
Τηλ. 211-4100551